Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Luca nap, George Lucas és Puki Wan krónikája

    2017. december 13. - csokiduda

    Réges rég egy messzi-messzi galaxis melletti ritkabüdös galaxisban.

    Puki Wan mester legendája: aki feltalálta a midikloriánok és a megalapította a jedi rendet...

    Puki Wan mester, aki Bud Spencer ük-ük-ük nagyapja, a méltán híres "messzi-messzi galaxis" melletti galaxisban éldegélt a háremével, amikor gyíkfejű-lótestű lények támadtak rá és az ágyasaira. Mivel akkor még nem volt nagy harcos, egyből elindult a bélmozgása és egy irdatlan büdöset pukizott. Erre a támadók megriadtak és fuldokolva menekülni kezdtek. Ekkora jött rá Puki Wan az erő nyitjára. Előző nap este babsalátát evett, aminek köszönhető volt eme csoda. Előtte mindig kijárt rotyogtatni az udvarra, de ezután egy helységbe csinálta a háremhölgyeivel és a nők belélegezték az erőt, majd megszületett az első jedigeneráció, köztük a Star Wars filmekből ismert Joda (az előbb említett csoda ójediül),aki később egy szomszéd galaxisba vándorolt, mert nem bírta elviselni apja "erejét" (azaz irtózatos szagát). Viszont minden egyes tanítványának továbbadta ő is a titkot, a bab erőt adó hatását. A 20. században ezt a sokadik leszármazott, Bud Spencer a régi ójedi kódolással vitte filmvászonra (hogy a sithek ne tudják megfejteni) a "Csak a Pufin adhat erőt és mindent lebíró akaratot". Aki ismeri ezt, pontosan tudja, hogy ennek a jelentése kódolás nélkül a "csak a puki adhat erőt és mindent lebíró akaratot". Ahogy tudjuk azt is, hogy a Pufin lekvár kódolását ha feltörjük, puki légvárat kapunk.

    És hogy jön ez ahhoz, hogy minden nap szexeljetek, igyatok vagy vicceljétek meg magatok egy cigivel? Pofon egyszerű a válasz. Ha szeretnétek okos utódok, szükségetek van rá, hogy minden egyes éjjel odapukizzatok a párotok orra alá, hogy amikor megtörténik a csoda, legyen elég midiklorián a párotok szervezetében vagy spermájába. Hogy miért igyunk vagy "vicceljünk" ehhez, hogy a siker tuti legyen? Hát józanul ki lehet bírni azt, hogyha egész este, szellőztetés nélkül, szimultánba rotyogtattok, hogy legyen biztos elég midiklorián a levegőbe?

    És most jön a legmegdöbbentőbb. Bréking nyúsz!!!

    Hogyan jön mindez a Luca naphoz? hát George Luca-s is az az ójedi kódolás miatt rakott egy plusz "s" betűt a nevébe. Anno Lucának született, de a midikloriánok úgy akarták, hogy mégiscsak férfi legyen, ne nő. Túl átlátszó lett volna Lucáról Lacusra váltani, ezért inkább kölcsönkérte Budtól az ójedi kódkönyvet és így választotta a George Lucas nevet.

    Hogy honnan lehet tudni, hogy ez az egész nem csak BABona?

    Rém egyszerű. A Halálcsillag felrobbanásakor elszabadult egy légmentesen lezárt kamra, ami időszámításunk előtt 5000 táján Egyiptomba érhetett Földet, de egyenlőre erre nincsenek régészeti bizonyítékok. Az viszont több mint biztos, hogy ebbe a kamrába bab volt és megtetszett a hatása az egyiptomiaknak is. Más nem magyarázhatja a piramisok építését, csak az erő. És hogy mit keresett egy csomó bab a Halálcsillagon? Ez is felvet kérdéseket, de valószínű miután Darth Vader megtudta, hogy van egy fia, elkezdte kutatni az erő jó oldalát és ezért halmozott fel ekkora tétel babot. 

    Talán mindezekre fény derül a csütörtöki Star Wars premieren is, de ha nem lenne egyértelmű minden szál, majd megpróbálom megfejteni és elmagyarázni nektek...

    Sok boldogságot kívánok a Lucáknak és Ottílianak!

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr8413498465

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása