Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Elvis nem halt meg, csak a ex-neje elüldözte!

    2018. január 18. - csokiduda

    A mai napon a Piroskák ünneplik a névnapjuk. Mivel olyan névvel nem találkoztam a hazai Piroskák közül, akik megihlettek volna ezért Priscilla Presley-t választottam a mai napra. Igen-igen, Elvisnét. A Priscilla nem mellesleg a Piroska idegen nyelvű alakja. Nagy versenybe volt a mai sztoriért még Palik Piroska algológus (igen van ilyen, én sem gondoltam volna még tegnap), de végül is Presley lett a befutó. 

    ppresley_bobi.jpg

    Priscilla 1945-ben látta meg a napvilágot és már kisgyermek korában viszonylag radioaktív behatás érte. Születése után néhány hónappal volt ugye Hiroshima és Nagaszaki, mely szennyeződése még néhány hónapig keringett a légkörben. Ez persze sok mindent megmagyaráz, például azt is, hogy miért kellett a szüleinek már kisgyermekként már Németországba iskolába vagy azt, hogy gyermekkorában miért szőkült ki a haja. Itt ismerkedett meg későbbi férjével, Elvissel, aki 6 év udvarlás után feleségül is vette Priscillát. Frigyükből egy gyermek született, akinek valószínű nincsenek anyagi gondjai. 1973-ban elváltak, de Priscilla karrierje csak ekkor indult be. Egyesek szerint néhai férje, Elvis 1977-ben hunyt el. Más források szerint csak elköltözött, valakik szerint a Holdon kempingezik. De mint megszokhattuk Csokiduda előáll egy újabb hajmeresztő lehetőséggel. Gondoljunk abba bele, hogy egy zenésznek, aki annyi pénzt keres, hogy jóformán azt se tudja mennyit, annak milyen rosszul esik havi szinten, amikor annak jelentős százalékát le kell csengetnie gyerektartásra. Elvis persze először próbálta ezt elkerülni, de a felesége rendszeresen hívogatta és zaklatta. Emiatt döntött úgy Elvis, hogy most már van elég pénze, vesz a Csendes-óceánon egy kis szigetet, ahol leéli élete hátralévő részét és a sajtót meg megeteti egy túladagolásos öngyilkossági sztorival. Mint tudjuk, remekül sikerült a fedősztori. 

    ppresley_eskuvo.jpg

    No de térjünk vissza Priscillára. Elvis halála után kilépett árnyékából és először modell karrierbe, majd később színészkedésbe kezdett. Ki nem ismerné például a Dallas sorozatból vagy a Ford Fairline kalanjdaiból, netalántán a Csupasz pisztoly trilógiából, ahol még mondhatni maradandót is alkotott Leslie Nielsen farvizén. (Ezen a farvíz szón már néhányszor elmerengtem. Szerintem ha egy külföldi meghallja, aki magyarul akar tanulni, fix, hogy a nagyon híg csokidudázás jut eszébe róla elsőként.)

     pp_kinai.jpg

    2000-ban először az MGM tanácsába választották be, majd vezetőségi tagjának is. Rossz nyelvek szerint az Elvisről készített dokumentumfilmjei és sorozatai végett. Mondjuk ki nem lovagolta volna meg azt a hullámot, amit az ex-férje indított el még 20-30 évvel azelőtt. 

    ppinerju.jpg

    Élete későbbi szakasza minden komolyabb hírverés nélkül zajlik a mai napig is. Ezúton szeretnék minden Piroskának (és Priscillának) boldog névnapot kívánni!

    Ne feledd: Oszd meg! És duhajkodj!

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr3813585029

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása