Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Power Rangers! 100 milliós költségvetésből totál semmit!

    Ez aztán a szuper képesség!

    2018. február 05. - csokiduda

    Szokás szerint mazsoláztam kicsit a neten, hogy csak én nézem ezt a filmet is tragikusnak vagy mások is így vélekednek róla. Meglepően tapasztaltam, hogy nem nagyon találtam róla jó szót. Egyesek az év egyik legnagyobb bukásának tartják, amit viszont túlzásnak érzek. Annak aki gyermekkorában látta az alapkoncepciót, mindenképp megér 2 órát az életéből. A többieknek...  Hát tényleg nem tudom, ajánlani biztos nem fogom senkinek.

    power_rangers_allj.jpg

     

    Szóval a sztori dióhéjban annyi, hogy 65 millió évvel ezelőtt (amikor a dínók is kihaltak) hatalmas pitty-putty zajlott a Földön a jó és a gonosz között. Micsoda egybeesés Hölgyeim és Uraim! Nem is aszteroida volt, hanem csak pár elszabadult űrgengszter. Szerencse, hogy ezt már Darwin nem érte meg és hogy a holtteste is már biztos lebomlott, mert különben egész biztos, hogy forogna a sírjában. Ezek a dínók nem megkövesedtek, hanem megrobotosodtak. Van ilyen, el kell hinnünk... De valljuk be nagyon cukorfalatok a dinó alakú robotok, egy hat éves gyerek akár még értékelni is tudja. A harc végén nem álltak túl fényesen a jók és ezért a vezérük elrejtett 5 különleges korongot, hogy majd később az 5 korong kiválasszon valakiket, akik majd a feltámadó gonoszt újra elrendezik. Türelmes kis korongok ezek, 65 millió évig dekkoltak a Földbe és láss csodát, pont most előkerültek és pár lázadó tinit választottak maguknak. Legalább lettek volna Elvis hasonmások vagy valamiben lettek volna különlegesek, mondjuk ettek volna mindannyian aznap babot, vagy a fene se tudja, de ez így totálisan gyatra. Nyilván pont ekkor kerül elő a főgonosz is, aki újfent el akarja pusztítani a Földet. Mindenkinek kell egy hobbi, amit ha máskor nem, 65 millió évente gyakorolhat. Komolyan ezek a főgonoszok... Nem is értem őket, 65 millió év után, hogyhogy nem először dugni mennek? Elnézést a vulgaritásért, de nem ez lenne a logikus? 

    power_rangers_bud_spencer.jpg

    Nah mindegy, a poént nem akarom lelőni, mert aki megnézi egyszer, mert rajongó, annak nem akarom elrontani a szórakozását, majd a Lionsgate megteszi helyettem. A lényeg az, hogy a fiatalok egyértelműen felnőnek a feladathoz, szuperhősökké válnak és mint az szokott lenni... És ennyi a sztori, se több, se kevesebb. 

    power_rangers_tripper.jpg

    A film, ahogy megszokhattuk az ilyen szuperhősös filmektől, hemzseghetne a CGI-tól. Ami persze kell is ennek a stílusnak, de hogy azt a potom 100 milliócskát az utolsó 10 perc felére költötték el csak, az is biztos. A többi részben jóformán 0 az effektek, no meg amúgy a cselekmény is. Végül is ha így nézzük, lehet ezzel a 5 perccel akarták feledtetni a maradék 2 órát. Gyenge próbálkozás, azt kell mondjam. 

     power_rangers_megdobbenes.jpg

    Szumma: egy gyerekeknek szánt szuperhősös meséből értem, hogy nem lehet kihozni csodákat, így is álltam neki anno a filmnek, de hogy totál semmit sem, az megdöbbentő. Rég láttam ilyen gyatra próbálkozást. (ha a Baywatchot nem számoljuk persze). 

    Találsz róla infókat a mafabon is: klikk!

    rating_2_from_5.png

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr2713636542

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása