Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Való Világ - Hungarian reality - VV O. Viktor, VV Csésze és VV Csokiduda küzdelme

    2018. február 19. - csokiduda

    Valahogy, ha a MÁV-val utazok "véletlen" mindig történik valami. A mai napon épp a győri vasútállomáshoz volt szerencsém, ahol úgy döntöttek a kormány részéről, hogy a nyilvános wc és a várótermek helyére kormányablakot nyitnak...

     

    Az egyik leghíresebb magyar valóságshow mintájára (Való Világ) tartok ma egy magyar valóságot ténylegesen bemutató cikket. A döntőbe 3 játékos jutott be: VV "Nagyvezír" Viktor (Magyarország kormánya képviseletében), VV Csésze (a volt győri vasútállomás nyilvános wc-jének képviseletében) és VV Csokiduda, aki a VV Csészébe akart kerülni. Mivel a VV Vikto már korábbanr úgy döntött, hogy a WC helyett jobb egy kormányablak, már az adás előtt érezhető a vibráló feszültség a levegőben. Ide-oda cikáznak a villámok a játékosok szemei között, Csokiduda eltakarja a látószervét egy pilóta szemüveggel, hogy a többi játékos ne lássa rajta az izgalmat. VV Viktor szokás szerint teljes nyugalommal kíséri szemmel az események. Talán hármójuk közül VV Csésze a legidegesebb, aki úgy fest, hogy elveszti eddig nyerő pozícióját és száműzik egy másik univerzumba. De ne rohanjunk ennyire előre. Lássuk, hogy áll most a szavazás!

    3-an_1_2.jpg

    Hölgyeim és Uraim! Egyenlőre nem tűnik behozhatatlannak VV Csésze lemaradása. Biztassák néhány ezer sms szavazattal játékosunkat! Itt most lét a tét! Ha kiesik Csésze hová fogják rakni? Márpedig ha Önök nem állítják meg a "Nagyvezírt", hónapokig fog több ezer utas fog az állomás előtt okosan elhelyezett ToiToi budikba járni, a dolgukat elvégezni. Igen Hölgyeim és Uraim! Minusz 10 fokba is! Egy igazi élmény, nem elég a sok kórokozó, külön kaland, hogy ráfagysz-e az ülőkére vagy sem! Ha meglátják a körülményeket, 100% hogy benn akarják tartani minden áron a csokidudájukat. 2013-ban már igaz leközölte a Kisalföld a változást, de ki kellett várni ezt a telet, mert az előzők nem voltak elég hidegek, nyáron meg még klímázni kellene a budikat! Csak most, csak Önöknek! VV Csésze vagy VV Viktor? Ki maradjon benn? De  hallgassunk meg mi a véleménye az előző Való Világ ciklus győztesének, VV Ferinek: 

    vv_feri.jpg

    Hihetetlen változás, néhány biztató szó VV Csészének és máris feljövőben van. Ilyen gyenge rajt után ekkora feltámadást még sosem láttunk a műsor történetében! Történelmet látunk Hölgyeim és Uraim! Na de kérdezzük meg a Való Világ amerikai verziójának 2017-es győztesét is, akinek a szava egész biztos döntő lesz a döntőben. A vonalban VV "The new God" Donald:

     

    vv_the_new_god_donald_1.jpg

     

    És VV Csésze két neves támogatója után lássuk jelenleg, hogyan áll a szavazás! Vajon "Nagyvezír" Viktor meg tudta-e őrizni az elsőségét?! Dobpergést kérek! És három és kettő és egy és...

     

    3-an_1_3.jpg

     

    És ahogy várható volt, VV Csokiduda százalékát az izgalmak kedvéért nem jelenítettük meg. Vajon hogy állhat jelenelg a versenyben? Lehet már VV Viktort is megelőzte? Mindent félresöprő izgalmak! Ma elmarad a Szulejmán is, mert ezt már ő sem tudja konszolidáltan végignézni. Mivel a tegnapi adásban még úgy volt, hogy VV Donald Csokidudát fogja támogatni, már csak VV "Nagyvezír" Viktor támogatója lehet a mindent eldöntő. Vajon ki az, aki mindent visz? Eddig úgy tűnik teljes mértékben, hogy VV Viktor áll nyerésre és még a WC-t is ellopja. 

    vv_szilard.jpg

     

    Elképesztő magabiztosság, elképesztő szavak! Vajon elég lesz-e a biztatás VV Viktornak vagy VV Csésze ledolgozza a hat százalék hátrányát? Esetleg a "fekete ló", VV Csokiduda fog majd kikerülni győztesen? Hihetetlen izgalomáradat a képernyők előtt és a stúdióban egyaránt. Ki fogja megnyerni a két guriga wc papírt?! Vajon ki az, aki mindent visz?

    3-an_4.jpg

     

    Úr Isten! Hát mi történt itt!!! A lakosság követeli vissza a wc-ket? Vagy szimplán VV "WC" Csésze nyújtott ilyen nagyszerű hajrát? Wáttá Fák?! Elnézést az izgalmak közepette kicsúszott. Soha nem látott végjáték! Egyértelmű győzelem. De halljuk a győztest:

     

     vv_csesze_1.jpg

     

    Ne felejtsétek Petőfi örök érvényű sorát: "azért még a víz az úr". És miben van sok víz? A WC tartályban, ami közvetlen összefüggésben áll a csészével. 

     

    És végezetül néhány párhuzam, hogy vajon miért pont wc-ből csináltak kormányablakot:

    - a kulcs mindkettőhöz, hogy papír legyen nálad

    - időnként mindkét helyen elakadnak dolgok

    - az alkalmazottak mindkettőnél gyakran kenik a szart

    - néha mindkettő után kell ORBÁNcfű nevű elterjedt antidepresszáns

    - általában mindkettőben megy a "lehúzás"

    - mindig akkor kell a legtöbbet várni, amikor a legjobban sietnél

     

    Na jó, Hölgyeim és Uraim! Tudjátok, hogy megy ez! A fenti jelenet cselekménye csupán kitalált történeten alapul. A történet szereplői nagyjából kitalált alakok, de egyezésük a valósággal nem csupán a véletlen műve. :D

     

    Ne feledd: Oszd meg! És duhajkodj!


    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr6513681644

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása