Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Kalandok a Homályban! - negyedik rész

    Kemencés Péter - 1. fejezet

    2018. március 10. - csokiduda

    Péter megriadt valamitől legjobb álmában, amelybe sokadjára öli meg Darth Vadert és jutalom gyanánt szexuális kapcsolatot létesít Leiával. Viszont most valami más, mint szokott. Mintha új párnát vett volna és flanel ágyneműt. Vajon hová tűnt a megszokott krepp és a kispárnái? fenykard.jpg

     

    Szemét kinyitva látja, hogy hoppácska, egy év után megint szerencséje volt, becserkészett egy szép kis madárkát. A nevére igaz nem emlékszik, de platina szőke és gyönyörű a háta, formás a tompora ez már szent. Megmozdulni nem mert, nehogy felébressze a nőt, pedig hímtagja erősen jelzett neki, hogy be kéne dobnia magát a habokba. Vívódott magával, hogy most mi legyen, mert tisztában volt vele, hogy az arcát ellepő pattanások miatt nem a lányok kedvence. Végül úgy döntött, hogy csak élvezi a látványt és megvárja még a lány magához tér és addig elmélkedik, hogy vajon hogy mi a fene történhetett előző éjjel. Közben tájékozódásképpen az órájára nézett, hogy nagyjából képbe legyen, melyik napszakban sikerült magához térnie. Háromnegyed kilenc. Korai - gondolta magában, de mégis mit csinálhatna?

    meztelen_no.jpg

    Ekkor mozdult meg mellette az ifjú hölgy és a hátára feküdt. Micsoda keblek, az ablakon beszűrődő fény, pont megvilágította őket. Ha nem tudná, hogy ébren van, biztos lenne benne, hogy ez csak egy álom vagy egy látomás. Közben eszébe jutott az ismeretlen nő neve is végre, Freya. Micsoda név! A termékenység és a szerelem istennője a germán mitológiában. Ekkor szólalt meg a lány ébresztő órája és jött a hideg zuhany. A lány felpattant az ágyba neki háttal, rövid öklendezés után újra üdvözölte rég nem látott vacsoráját. Szerencsére volt bekészítve egy vödör Freyánál, majd hátrafordult és kérdőn nézett Péterre. Egy rövid monológba kezdett, miszerint azonnal távoznia kell, mert neki 10-től zárthelyit kell írnia. Péter kicsit még erősködött, reménykedve egy gyors reggeli szexben vagy esetleg komoly kapcsolatban, de Freya hajthatatlan volt.

    Szegény lúzer megint megjárta, de ettől függetlenül nagy mellénnyel tért vissza albérletébe, ahol két lakótársa kérdőn nézett rá egyből, hogy merre járt. Be is számolt nekik az esti buliról, a nőről és a csodálatos szexről, mindenféle pózokban. Nem kell tudnia a két balféknek, hogy semmire se emlékszik az egészből, had irigykedjenek.vbk_reloaded.jpg

    Gyors egy vodka-bomba-cataflam kombót magához szólított, mint az élet császára, másnapra és fejfájásra leginkább és megnézte, hogy ma milyen órákra nem fog bemenni. Hm... Két szemináriumnál is ez lesz a 3. hiányzása, azaz automatikusan elbocsátásra kerül az óráról. Gondolta magában, sokat nem vesztett, mert az órára feliratkozáson kívül, semelyik órán nem volt jelen. "Majd következő félévben felveszem újra, amúgy sem fontos tárgyak, csak 1 szigorlat épül rájuk."

    Az alkohol ízétől eszébe jutott, hogy még ma kávézni és cigizni is teljesen elfelejtett, úgyhogy gyorsan pótolni készült eme hiányosságot. Belenyúlt a fiókjába, se dohány, se papír. Az utolsó remény a egy díszes cigarettatárca. Alapvetően egy tolldíszes indián fej volt rajta, de neki Freya arca jutott róla eszébe.zsemle_bimbokkal.jpg Nagyjából mindenről a lány jutott eszébe, a hamburgerzsömlétől a vaníliás karikáig, mindenről Freya vagy valamely testrésze, esetleg testrése villant be neki. Mielőtt elgondolkodhatott volna komolyabban, hogy szerelmes-e vagy csak a lány teste babonázta meg kissé, kinyitotta a cigaretta tárcát és látta, hogy az utolsó szál kandikál csak kifelé. Minden egyházi tiltás ellenére szájára vette Istent és egy ősi mesterséggel hozta összefüggésbe, de ekkor a Freya varázs vagy átok, ami még nem tisztázódott benne, segítségére sietett.

    Emlékezett, hogy egy ukrán cigit áruló dealer számát tegnap a nő megadta neki és nem volt rest, tárcsázott. Meg is beszélt egy gyors randit vele és vásárolt tőle egy karton "kiváló" minőségű zárjegy nélküli 100-as piros Marlborot. Elég töketlen volt szegény és ezzel az erős cigivel próbálta balanszolni mindezt. piros_marlboro.jpgGyorsan ki is nyitotta az egyiket és rágyújtott, majd egy talponállóhoz sietett valami reggeli reményében. Így fél 12-kor már neki is ideje volt valamit az arcba dobnia, mert érezte, hogy az esti testmozgás sokat kivett belőle. Nyitásnak egy sajtos-tejfölös lángossal indított, amin megjelent neki újra Freya képe, mint néhány éve egy egy vakbuzgónak Jézus arca a chipseszacskóban. Valószínű eddigre találkozott a a cataflam a vodkával, de a fiú ezt nem így értékelte. Ettől függetlenül a lángos nyilván elfogyott, de Péter kevésnek érezte. Gyors vásárolt még egy kürtőskalácsot is, amit útközbe a szupermarketben el is majszolt. Annyira megízlett neki, hogy megfogadta, hogy majd még visszanéz venni egy másikat.

    A kulcsfontosságú nyilván az volt, hogy szerezzen gyorsan valami "gazdaságos" alkoholt. Otthon már régen csak saját címkés löttyöket ivott és természetesen kannás bort, de abból sem a drágábbikat. Nem volt cél a jó íz, a biztos eredményre játszott. tesco_value_250.jpgIlletve mivel kémikusnak tanult, egy roppant egyszerű módszerrel csinált saját magának gyártott alkoholt. Elég könnyű a recept. Vett egy 5 literes kanna szigorúan 1 százalék alatti gyümölcstartalmú almalevet (ez volt a legolcsóbb), majd nagyjából egy kiló cukorral feljavította és mehetett ki a teraszra vagy az ablakpárkányra, ahol érte a nap. 1-2 nap és a motyó megerjedt és kész volt az almabor. Ínyencek némi élesztőt is hozzáadhattak és így pezsgő lett a kutyulmányból, habár a színe vagy az állaga alapján ez cseppet sem volt egyértelmű, az ízét meg inkább hagyjuk. Ezen zseniális recepthez be is került minden a hátizsákba és némi kannás bor meg kommersz vodka is.

    A súly kissé nyomasztó volt, úgyhogy arra az elhatározásra jutott, hogy mivel még fiatal a délután, először ledobja a motyót otthon majd visszasétál a napsütésbe kürtőskalácsért. A lépcsőházba érve Pétert megcsapta a cannabis szaga és egyből tudta, hogy  a lakótársai megint egy mókás cigit vettek magukhoz. Gyakori sport volt ez abban az albérletben, egy növényt is nevelgettek az üvegfalakkal beépített erkélyen. A hőmérséklet kiváló volt, a páratartalmat meg fapados módszerekkel szabályozták. Hosszú idő után, ma volt az első szüret. Olyan volt ez számukra, mint az égig érő paszuly legendája, főleg miután meg is kóstolták az idei "termést". Csak nekik a mesével ellentétben az útjuk nem felfelé vezetett, hanem a fotelbe süppedtek egyre mélyebben és nem tudták abbahagyni a hahotázást, pedig túl sok vicces dolog nem hangzott el. oserdo.jpgAz viszont szemmel látható volt Péter számára is, hogy egy 4 perces chill out számra durván ráfüggtek a srácok. 40-50 perccel később is, amíg Péter tusolt és nagyjából rendbe rakta magát az izzasztó cipekedés után, még ugyanaz a track ment és a két nagyokos azon tanakodott, hogy vajon milyen hosszú lehet ez a mix, majd Péter világosította fel őket, hogy ugyanazt a 4 perces számot hallgatják kb 10-edjére repeaten. Ez cseppet a srácok illúzióit lerombolta, de simán túltették maguk rajta és egy Alex Morph-ra  váltottak.

    Pétert is próbálták beszervezni, de mai hősünket hajtotta vadul a kürtőskalács íze és tisztában volt vele, hogyha ő most beszáll, 2 perc múlva olyan éhes lesz, amit a kalács nélkül biztos nem vészelne át egykönnyen. Úgyhogy útra kelt, hogy beszerezze szíve vágyát. Az, hogy Péternél a kürtőskalács hirtelen népszerűsége és Freya vaginája között volt-e összefüggés, azt mindenki döntse el ki-ki maga. Az viszont biztos, hogy miközben a kalácsot falta, megpillantotta a nőt a tér túloldalán lévő cukrászda előtt. Gondolta magába, hogy itt az igazság pillanata, felrak mindent a feketére és elhívja randira a Homályba, még ha nincs is a helyzet magaslatán.

    48-as_lab.jpg

    Ráköszönt, lökte neki a rosszabbnál-rosszabb csajozós szövegeket, de szemmel láthatóan a lány gondolatban valahol máshol járt, egészen addig, még a "Ragyás" nem kérdezett rá a kés sorsára. Freya ekkor kapta fel a fejét, majd vadul faggatni kezdte a srácot a késről. Ezután Péter meghívta a lányt egy italra (amit maga sem hitt el, hogy ki tudott mondani) és Freya rövid gondolkodás után igent mondott. A Homályba így négykor alig lézengett valaki, pár megrogyott alkoholista ultizott az egyik sarokban és senki más. Csak néhány ördögszekér és Clint Eastwood hiányzott az igazi western hangulathoz. Egy-két kivétel persze volt, amikor az egyetemisták már délelőtt 10-kor elkezdtek véralkohol ezreléket gyűjteni az adott szakestekre.

    A Homálynak volt egy nevezetessége, aminek ünneplésére már ki voltak pakolva a molinók. Pontosan egy éve, Kis András zagyvarékasi származású bölcsész hallgató a világon először érte el úgy a 7 ezrelékes alkoholszintet, hogy túlélte. Ami komoly rekordnak számított, hisz 5 ezreléknél már be kellett volna állnia a klinikai halálnak. Amikor a mentők elvitték, ők sem hittek a szemüknek. Ezután Kis András úgy döntött, hogy ideje nevet váltania, Báró Kis Bandira. Tanulmányai igaz akadoztak, konkrétan nyolcadik éve volt elsőéves, de a környéken ő volt a legnagyobb celeb, ez nem vitás. baro_kis_bandi.jpg A Homály falán is volt róla egy fotó, amin a Guinness rekordért járó 100 000 dollár átvétele lett megörökítve. Persze a tulaj kevésbé örült annak, hogy a frissen lakozott faberakásos falba rajzszögekkel kulturáltan felerősítették Báró Kis Bandi fotóját, de amikor észlelte, már mindegy volt.

    Hőseink miután megittak két vodkát és egy fél korsó sört, Freya megkérdezte a fiútól, hogy nem-e isznak még valamit, mert ez kevés lesz. A fiú agyában ekkor tudatosult, hogy még egy ilyen nőt nem talál és szerelembe esett. Freya biztos nem fogja neki mondani soha, hogy ne igyon annyit és még a füvezésre is lehet áldását adja - gondolta magában... Freya hirtelen a telefonjához kapott, egy üzenete érkezett és azon nyomban felpattant. Péter a teljes összeomlás határán újabb reménysugarat kapott, amikor a lány 23 órára randit javasolt neki, hogy folytassák az elmélkedést az előző éjszakáról...

    rendorok_elozo.jpg

    1_4_tipp_kovetkezo.jpghomaly_presszo_2.jpg

      

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr3713720648

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása