Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Star Wars 8: mikor jön végre José Armando vagy Bunny?

    2017. december 18. - csokiduda

    2017 várhatóan legnézettebb, legjobban várt filmje. De....

     ...mindezek ellenében, a film színvonala elég langyos, nem mondom, hogy ZS kategória, de karcolja. Szerintem a film zárójelentét, amikor a bázist támadja a birodalom, azt a "Birodalom visszavág" című részből sikerült koppintani. A családi szálakból már csak José Armandó és Esmeralda hiányzik, esetleg a díszletből egy rohamosztagos Donald kacsa. Így lesz egy kiváló sci-fiből egy elcseszett Disney mese. Azt érzem a filmből, mint a Game of Thrones legújabb évadából, hogy szép és jó meg minden, de igazából csak dobni kellett valamit a rajongóknak, ami csak az időt tölti ki még nem lesz egy értelmes elképzelésük. A sztorit már az előző résznél is kissé meredeknek tartottam és az is egyértelmű volt, hogy a szerzők vigyázni akartak a régi rajongókra is az által, hogy hasonló díszletekkel, ruhákkal dolgoztak, de ezt nagyban anulálja az új fajta sugárpallos, mellyel Kylo Rent hadonászik vagy akár Snoke testőreié. Szóval vagy neki kellett volna állni "új reményekkel" egy Disney dizájnnak vagy megmaradni a régi dolgoknál. Ez így leginkább egy jó nagy csokidudára hasonlít. 

    A sztorinak ez a 2,5 órás játékidő nagyon bő, 1,5 óra elég lett volna. Így kissé elnyújtott, itt-ott már unalomba fulladó. 

    Egyéb érdekességként emelném ki mondjuk Leia űrbéli repkedését és felépülését (jól bírja a minusz 270 fokot), egy kis moonwalking kellett volna még bele és némi vicsor az arcra, hogy küzd hogy elérje a lázadó hajót. Esetleg egy Katy Perry kliprészlet kellett volna a háttérbe. 

    katy_perry_gif.gif

    A karakterek személyiségfejlődés is elég érdekes. Luke végre megérti a lényeget, Joda égő csipkebokorra hajazó jelenete után. Az viszont elég meredek, hogy Rose Tico hősnőnk jellemfejlődése nagyjából 2 perc alatt végbemegy míg erre Finnek 2,5 óra is kevés. Egy biztos, nagyon kellene az új Star Wars részeknek egy Han Solo (H.Ford) féle karakter, de leginkább színész. :) Az "új jóban rosszban fiú" elég halovány színészi teljesítményt nyújt. 

    csubis_kep.jpg

    Amiket mint pozitívum tudok megemlíteni a cuki kis állatkák a végén, a pokémonszerű jégkutyák és a sikító hörcsögpingvinek. (Igaz számítottam már rá, hogy a Kapitány és Rico egy rpg-vel elpusztítja a faltörő ágyút). Emellett a film zenéje továbbra is jó és visszatértek a birodalmi lépegetők is sokunk örömére. 

     star_wars_comic.png

    És a megszokott őrültség tőlem. Az égő jedi fa, a könyvek egyértelműen a Puki Wan szál elvarrására utalnak, amit a "42 és egyéb könnyűdrogok" irományomba olvashattok. Sajnos erre a részre már csak az én blogomban maradt információ. El is torlaszoltam a bejárati ajtót, mielőtt Joda engem is kiiktat. 

    yoda_1.jpg

     

    Értékelés:

    5_per_3.png

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr4013510245

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása