Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Valerián és az ezer bolgyó városa kritika

    2017. december 19. - csokiduda

    Avagy Luc Besssonnak még nem volt kékje...

    Nem tudom miért tört fel így a sci-fikbe a kék vagy a kékes lények tömkelege. Az Avatár után kicsit úgy érzem, hogy mindenkinek kell egy kis kék, itt a kihalás szélére sodródott fajnál a kékes effektek veszélyesek, de az amikor a főhősnőnk a fejére húzza azt a kék medúzát, mint egy csokidudával tele wc csészét, az már kissé meredek. Arról nem is beszélve, hogy az "alakváltónk", aki új külsőt kölcsönöz Valeriánnak szintén kék. Már-már azt vártam, hogy a Star Wars 8-ba is lesz valami kék figura, mert Rian Johnsonnak még nem jutott semmi kék, pedig Hollywood mostanság ezt ontja.

    valerian.jpg

    A sztori amúgy nem rossz, de látszik rajta azért, hogy Hollywood ezen a téren 5 éves mélyrepülésben van. Elfogytak az új ötletek, nem úgy mint Csokidudának. Luc Besson igaz az Ötödik elemhez hasonlította, de ahhoz kellett volna egy Bruce Willis, aki elviszi a hátán a filmet. Ettől függetlenül emberi fogyasztásra ajánlom.

    avatar_viagra.jpg

    A zene egynek jó, a poénok közül néhány ül, de túl sok nincs, pedig egy ilyen "macsótól" mint Valerian, azért várnánk egy-két tényleg jó poént.

    A karakterek személyiségfejlődés elég halovány. A vagány csajszi (Cara Delevingne) adott már elején, Valeriánnak (Dane DeHaan) meg az utolsó 2 percbe jön meg az esze. Nincs meg az a tipikus love story, amit az ilyen "sokszereplős" filmektől elvárnék. Ez is pont ugyanolyan kérdések vet fel bennem, minthogy miért nincs Chubakkának magyar hangja?! Vagy hogy miért 1990 körüli technológiával oldották meg a látványt?

    csubi_magyar_hang.jpg

    És hogy minden összeálljon a végére. Az 1975-ös űrrandevúval kezdődik, amit a 42 és más könnyűdrogok sorozatomba is említettem. A film kezdő jelenetében is ott virul Kubaszov elvtárs és Stefford, de a film egyik legnagyobb hibája, hogy hiányzik a napszemüveg, amit átnyújtott Stefford Kubaszovnak.

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

     Értékelés:

    ratingpng_1.png

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr2213512379

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása