Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Alien Covenant: hogy múljuk alul még a Prometheust is?!

    2017. december 20. - csokiduda

    Szegény Sigourny Weaver forog a sírjában, pedig még meg se halt...

    Már a Prometheus sem volt egy egyszerűen elcseszett Alien rész, de a Covenant egy rakás csokiduda. Nem tudom, hogy egy 40 éves rajongótábort miért kell anulálni egy ilyen minősíthetetlen produkcióval. A meghibásodó űrhajó story és az albínó xenomorph még megbocsátható is lenne, de az akciójelenetek hossza kiábrándítóan rövid, elveszti az egész a horror jellegét.

     alien_perwoll.jpg

    Jön a kispajtás és mindent visz. Semmi időhúzás, idő a borzongás állapotának kialakulására, a zene sem épp ehhez méltó. A nem horror jellegű részeknél zseniális a zene, de lehet ha hagynak időt Kurzel zsenijének, máshol is alkot normálisat. Az viszont, hogy a David minek érzi úgy, hogy neki mindenképp egy új fajt kell teremteni, ami a David teremtői (azaz az ember) ellen fordul, bőven hagy kérdéseket, de erről egy elnyújtott, minimális vallási maszlagon kívül nem kapunk semmi egyéb infót. Lehetett volna ebből egy kiválóan elgondolkodtató részt csinálni, olyan kapukat nyitni vele, amivel a sorozat még évtizedekig fenntartható lenne, olyan rejtélyekkel, olyan kérdésekkel, amiért akár leülne az ember újra megnézni a filmet vagy leülne megnézni az előző részek vagy a következők, de semmi.

    alien1.jpg 

    Tisztelem, becsülöm Ridley Scottot, 50 éve csak filmeket rendez, de ez már vagy az időskori demencia vagy ő is ÖZV. Rudnay Józsefné Veres Szilárda (lásd 42 és más könnyűdrogok blogrész, Véres Etelka) fehérgyarmati boltjába jár évtizedek óta a kannás borért vagy egyszerűen ez az a vacak, amit Hollywood próbál lenyomni a torkunkon Scottal az élen.

     alien2.jpg

    Tudom erős kritika, de egyszerűen azok részére, akik látták mondjuk a Nyolcadik utast, ez a film jóformán élvezhetetlen. A rajongók nézzék meg, de aki nincs oda az Alien filmekért, az inkább nyisson meg egy üveg Chardonnay-t és nézzen meg egy Barátok közt részt, mert rituális öngyilkosságnak az is megteszi és csak 30 perc dob ki az életéből.

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

     

    Értékelés:

    rating_2_from_5.png

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr5613514209

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása