Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Teafilézés, ősi kínai hagyomány! Megdöbbentő!

    2017. december 20. - csokiduda

    Teofil, avagy hogyan filézzünk teát!

    Teofil kínai eredetű név, legalábbis a kínaiak szerint (a görögök mondjuk ezzel vitatkoznak). A teafilé-ből származik, ami egy fajtája a távol keleti szexuális serkentőknek. Elkészítése rém egyszerű, kell egy magas ginzengtartalmú teafilter és legalább 3-szor be kell írdalni. Kulcsfontosságú, hogy minden szálkát biztosan elvágjunk, mert egész biztos, hogy megöli a libidót, ha szálka akad az ember torkán. Ennél a speciális filézésnél nincs szükség sózásra. Ettől a szexuális vágy megnő mindkét nemnél. Abszolút uniszex. A név jelentése Isten kegyeltje, nyilvánvaló teljesen, hogy melyik testrésze után kapta ezt a nevet az első Teofil.

    tea.jpg

    Az egyetlen híres ember, akit találtam, Theophilus Presbyter benedek rendi szerzetes. Műve, a De diversis artibus, 3 kötetből áll, amely középkori mesterségek mutat be, illetve egy eltitkolt 4. kötet is van, ami a teafilézés ősi kínai hagyományát magyarázza. Mivel az író tapasztalatokkal alátámasztva írt, csak merem remélni, hogy nem kiskorúkon élte ki a teafilé jótékony hatását, mint 21. századi kollégái jelentős része.

    teofil_blog.jpg

    Sokak szerint a Kojak című, hazánkba is futott sorozat címszereplője is Theofil Kojak (a publikus Theocrates helyett). A sorozatot ismerve, Kojak nem egy kupiba megfordult, sokkal logikusabban is hangzik. Emögött a Vatikán tevékenységét látom felfedezni, ugyanúgy mint az eltitkolt 4. kötet mögött is. Persze mindez érthető, mert folyamatosan probléma volt történelmünk során a túlnépesedés, az egyháznak a fogamzásgátlás tilalma mellett muszáj volt ezt meglépnie. Esélyes ha ezt nem teszik meg már a 10 milliárdot karcolnánk.

    Tanulság: szedjetek ginzenget vagy igyatok ginzenges teát és ne hagyjátok aludni a párotok.

    Ezúton is boldog névnapot szeretnék kívánni minden Teofilnak.

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr813512703

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása