Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Transformers: az utolsó lovag kritika

    2017. december 21. - csokiduda

    Elég megosztó a véleményem a filmről. A sztorin látszik, hogy 4-en írták, mindenféle egymással kommunikáció nélkül. Kissé érthetetlen a film, megnéztem kétszer is anno, mert mondom ennyire nem lehetek hülye, hogy nem értem a sztorit, aztán ráébredtem, hogy igazán nem is szabad benne keresni logikát.

    A film nem erről szól, hanem a 21. századi effektekről, a látványról és az akcióról. 1-2 tényleg jó poén volt (a részeges merlin kifejezetten tetszett), de a többi inkább arrogancia, mint vicc. Az első, amin kissé megakadtam, hogy amikor beszállt a főszereplő csajszi, Vivien (Laura Haddock) a verdába és elolvasta a levelet, a kocsi miért azután dobta be a csomagtérbe, miután kiütötte egy krikettütővel az ablakot? De amikor bemutatja Hopkins a családfáját és miután Vivien felkapja az órát és jön a "Nem nyulkapiszka, ez az óra ölte meg Hitlert" duma, hát az azért egy kissé meredek. Nem sokkal később jön a film legnagyobb poénja, pedig nem is annak szánták. Valami ó-cybertroni halandzsa fordítása, "Az utolsó leheletig védd a botot!". Kicsit furán hangzik a 79 éves Hopkins szájából, de a mostani celeb-molesztálások fényében, akár kulcsfontosságú a "bot" védelme. Ezután már az, hogy "tűnjetek el, a fegyverem megállítja az időt" duma után én tényleg kezdtem azt hinni, hogy a végén valami szaftos pornó lesz belőle, valljuk be sztorija annak több lett volna ha megjön egy vízvezetékszerelő robot és Cage-el (Mark Walhberg) partiba elrendezik Vivient.

    transformer_soft.jpg

    A zene teljesen átlagos, nincs benne semmi olyan, amitől jó lenne, de rossznak sem mondhatnám.

    Szumma: sztori 1, látvány 5, zene 3. Egyszer érdemes megnézni, de nem az a film lesz, amit 10 év múlva a cool "premierjén" újra szeretnél nézni. Ők tudnak olyan premiert csinálni, hogy csak a saját csatornájuk számítják. Hatalmas trükk. Jól hangzik és csak kicsit átverés. 2 éve például a Kincs, ami nincs premierjét tolták. Ez csak nekem furcsa?

    3cpo_trans.jpg

     Olvass róla a mafabon is: klikk!

    Értékelés:

    5_per_3.png

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr2913516747

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása