Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Warcraft: Kezdetek - Szerintem nagyon WoW!

    2017. december 28. - csokiduda

    Nem a pozitív kritikákat szokhattátok meg tőlem, de ennyi idő kihagyás után, most egy ilyennel előállnék. A Warcraft széria első része még nagyon gyerekkoromba futott. Még floppyn cserélgettük az első részt egymás között. Amikor az újabb részek kijöttek CD-n már az összes ismerősöm azon függött. Word of Warcraft című játék rajongóbázisa is méltán híres. (igaz ez a rész nekem nem jött be.) Az viszont biztos, hogy 8-9 évet töltött el a Blizzard egy olyan film létrehozásán, ami nézetem szerint a rajongók (köztük saját magam) elvárásainak megfelelt. Nem mondom, hogy egy Gyűrűk Ura szint, de a legtöbb játékadoptációt igen csak el tudják barmolni, de ezt szerintem megütötte a szintet bőven. Látok fantáziát a folytatásra bőven.

     game_of_thrones_fail.jpg

    Ami az egyik legszimpatikusabb benne, hogy mindkét oldalt megismerhetjük, szokásokat, némi történelmet és a többi. Minden, ami kell egy jó sztori megteremtéséhez. Időnként még az orkokkal is bőven tudunk együtt érezni, ami azért nem várt történés szerintem. Ez nálam egy hatalmas plusz pont. Szóval a sztori első osztályúra sikeredett, látszik, hogy 2-3 tucat írót és rendezőt kifaggattak az elképzelésekről, hogy ki mit tudna belőle kihozni. Költöttek rá bőven, de igen jólhozott is a konyhára. Több ilyen film kellene a mai világnak, ami jól átgondolt, van sztorija és még a dizájn is megfelelő.

    pukiszag.jpg

    Nagy pozitívum, hogy a játék utolsó részeiből ismert hősrendszert is bele tudták tolni a filmbe, 1-2 skill is ismerős lehet a játékból.

    A zenéje kicsit lehetne jobb, de kárpótolnak minket a csatajelenetek és az effektek ezen hiányosság miatt. Egy dolgot tudok felróni ezen kívül a film készítőinek, hogy a jellemrajzok itt-ott lehettek volna kicsit gazdagabbak, a karakterek fejlődésével is lehetett volna törődni.

    balta.jpg

    Szumma: tudom mindenkinek ajánlani. Nézzétek meg!

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

    Értékelés: 

    5_from_5.png

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr4513530017

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása