Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Batman vs Superman! Még ha szót sem érdemel, akkor is!

    2017. december 29. - csokiduda

    Ezek az új Superhősös filmek kissé kezdenek az agyamra menni. Se sztori, se hangulat, se mítosz. Akár a DC Univerzumosok, akár a Marvelesekre is elmondható, hogy kellett valami agyament hülyeség, amit el lehet adni a csillámpóniknak (habár használhattam volna a South Parkos csillámfa.....-t is). Nem értem sajnos, hogy az emberek torkán ezt a sok szemetet hogyan tudják lenyomni. Anno volt egy kiváló Batman trilógia, anno volt 4 kiváló Superman film (igaz elgyengülő), még-még a Loise és Clarkot is valahogy meg lehetett bocsátani, de ez már "tú máccs". Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet kitalálni új, normális szuperhősök, miért a már meglévők kell anulálni teljesen. Ha Schwarzi nem öregedett volna meg, biztos előkerült volna még Conan a barbár is egy igen szúrós nézéssel, ami annyira szúrós, hogy alagutat lehet vele vájni vagy épp Xéna, a harcos királynő, akinek a mellei sugárvetőként is funkcionálnak (vagy Johnny Rico, aki a fémkezével már ki is tudja verni).

    conan_1.jpg

    Minden esetre én is rávettem magam, hogy megnézzem, hiba volt sajnos. Már az intro résznél kezdtem vakargatni a fejem, hogy akkor ebből mi fog kisülni, de sajnos szép folyamatába rá kellett ébrednem, hogy semmi. A CGI (computer generated imagery) most is ellepi a filmet, de ezt már az sem tudja sajnos megmenteni. Csak nekem van olyan érzésem, hogy az új filmeknél úgy kezd Hollywood dolgozni, hogy sztori nem kell, legyen szép meg csilli-villi, mert a Homok titkai nézői úgy se értik meg, ha egy filmbe 2-nél több csavar van?

    batmanvsuperman-xlarge.jpg

    Az pedig, hogy a karakterek jellemrajzát hogyan dolgozták ki az vicc. Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavil) erősen hozott anyagra épít, minimális lelki vívódással, Wonder Woman (Gal Gadot) bemutatása pedig úgy nagyjából nulla. Egyetlen karakter van, akire kicsit odafigyeltek, a főgonosz. Lex Luthor (Jesse Eisenberg) megalomániája, a folyamata a bekattanásának kiválóan kivitelezett. Ez az egy talán az, ami megmenti a filmet a zs-kategóriától.

    batman_ragad.jpg

    A rendező szavaival élve (ha nem is pontosan), most próbálták meg behozni Superman már létező világába Batmant. Ez így csak egy kérdést vet fel igazándiból. Hogy a csatajelenetbe a film végén, miért Wonder Women viszi a balhé javát és miért Supermannak van egy nyáltenger jelenete időközben?!

    giphy.gif

    A film zenéje az, ami még a silány hangulatot kicsit javítja. Ott kitettek magukért. Ha más nem is, az egy minimál
    katartikus élményt generál a nézőnek.

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

    rating_2_from_5.png

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr6013532463

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása