Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Logan - a farkas

    A mutánsok sem élnek örökké

    2018. január 23. - csokiduda

    A szuperhősös, mutánsos, képregényes filmek tavaly szép számban gyarapodtak. Még az első félévben került a mozikba a fent említett Farkas-trilógia utolsó darabja. Ami a közízléssel ellentétben számomra nem jött úgy át.

    logan_videoklip_hit_me_baby_vizjel.jpg

    Több kritikát végigfutottam, hogy felelevenítsem az emlékeimet a tavaly látott filmről, amiből leginkább az utolsó, utópisztikus, temetős, X-et leszúrós giccses jelent maradt meg, meg az hogy rendkívül hosszú volt. A kritikák többsége az egekig magasztalja a sztori ívét, a szereplőket és a rendezést. Ehhez képest szerintem a film lassú volt, monoton. A fordulatok nem kifejezetten váratlanok. Csokiduda jobb sztorikat talál ki szerintem a reggeli névnapos agymenéseiben. 

    logan_vezetos_vizjel.jpg

    A verekedős, lezúzzuk a rossz fiúkat részek egészen szépen voltak koreografálva, a film fényképezése is egész jó minőség. Szerintem a színészek is kihoztak a filmből elég sok mindent. A farkas-lány nekem kicsit sok, maga Farkas karaktere viszont néha mutat fejlődést is. A kezdeti alkoholista limósofőrből egy csapat tinit megmentő, önfeláldozó hős lesz, ez már valami. X Professzor halálát is mindenki megsiratta volna a rajongók közül, HA némileg előkészített lett volna, nem csak úgy odadobják a rendezők, hogy viszlát prof, jó volt veled, kellenek az új színészek az X-mannek. A rossz fiúk viszont nem voltak túl meggyőzőek. 

    logan-movie-x-csillamponi_vizjel.jpg

    De hát a végén a jövő generációja megmenekül, Farkas meg annak ellenére, hogy hallhatatlan: meghal. Költözött volna el a Holdra mint Elvis, nem adtak köpték volna le ennyire az előző két részt, mint így. Szóval lehetetlenek nincsenek. Nem azt mondom, hogy a film egy rakás csokiduda, de a tiszta élvezettől olyan messze van, mint Makó a falra hányt borsótól. Nézni csak saját felelősségre, ajánlani még a legvérmesebb rajongóknak sem merem! Tudom trilógiára tervezték, de ettől még nem kellett volna összecsapni így, mondjuk tény, hogy sok rajongót az előző részek bevittek a moziba, de nyitva hagyták a sztorit, gyanús a következőre (ha lesz) már nem mennek be ennyien, legalábbis még Csokiduda nem ír róla kritikát, hogy nézhető, biztos nem. 

    logan-film-betyaros_vizjel.jpg

    Ha tetszett, oszd meg és duhajkodj!

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

    Értékelés:

    rating_2_from_5.png

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

      

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr5213593641

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása