Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • B, mint Baywatch...Zs, mint Zs-kategória

    2018. január 26. - csokiduda

    Vannak filmek, amiktől eleve a megnézésük előtt sem várunk sokat, hiszen zsigerileg érezzük, hogy nem a filmtörténet műremeke következik. Volt már, hogy így - alacsony elvárásokkal érkezve - egészen kellemesen csalódtam a megnézett filmben... na a Baywatch nem ilyen. Mint, ahogy a Halálosabb iramban-kritikában jeleztem, új tripla zsé kategória született. A B-Zs.

     baywatch_5.jpg

    Adott volt a 90-es évek egyik legikonikusabb filmsorozata. Bikinis, nagymellű, belassítva futó csajok; félmeztelen, izmos pasik; akció, szerelem, tengerpart, homok. Igazi sikerrecept. Aztán ha jól sejtem a következő történhetett: egy szép csillagos, meleg nyári estén fullon beszívott producerek röhögve brainstormingoltak, hogy vajon minek a remake-jéből lehetne sok lóvét csinálni...kellenek dögös csajok...izmos pasik...tenger...jó lesz a Baywatch! És bumm!

    baywatch_3.jpg

    Az elképzelés még nem is lett volna annyira borzasztó. Még azt is megértem, hogy vígjátékként akartak hozzányúlni, mert a 90-es évek nagyjából olyan messze van a mai világtól, mint Makó Jeruzsálemtől. De hogy ezt ennyire lebutítottra csinálják, az már tragédia. A film után többet nevettem, hogy ez mekkora csokiduda, mint a film közben. 

     

    Dwayne Johnson alakítja Mitch Buchannon-t (ti vágtátok, hogy így kell leírni a nevét??), a parti hőst, aki csak a szömszéd néni macskájának a kölykét nem húzta már ki a vízből, nem mellesleg csupa izom és a morális iránytűje szigorúan csakis jobbra mutat, nem mellesleg önjelölt sheriffet is játszik. Aztán van Zac Efron, aki a butuska, nagymellényű szépfiút alakítja, aki aztán a végén majd jól megkomolyodik. Ezek ketten kakaskodnak kicsit, aztán a film végére országos spanok lesznek. Azt mondjuk bírtam, amikor Dwayne odaszólt Zacnek a filmben, hogy 'na mi van high school musical?'. A férfi szekciót még egy geek csávó erősíti, akinek az az álma, hogy vizimentő legyen. A leggyengébb poénokat vele tolják, amit persze meg lehet érteni, hogy a "Szikla" ehhez már végképp nem adta a nevét. 

    baywatch_1.jpg

    A csajoknál megvan a kicsit tehetségesebb, szintén morálisan stabil barna csajszi, a kicsit butább szőke és bevesznek később még egy barnát. A ciciméretek jelentősen csökkentek a 90-es évek óta, a színészi játék viszont nem nőtt ezzel exponenciálisan, szóval kissé csalódás, mind a mellek, mind a színészek. Az, hogy a főgonoszt egy elkényeztetett csaj játssza, az csak hab a tortán.

    baywatch_4.jpg

    Amikor már azt hiszed a filmben nem lehet mélyebbre süllyedni, mint a Titanic, megjelenik David Hasselhoff flip-flop papucsban. Úgy érzed ez a vég. Ennyi volt. De már azt is érzed, hogy ez már a vége a filmnek és ha eddig nem stoppoltad le a filmet, ennyit már kibírsz. Aztán a legvégén megjelenik Pamela Anderson. És rájössz arra a nagy igazságra, hogy mindig van lejjebb.

    Nem is tudom ezt a filmet csokidudákban kifejezni, így kap egy saját jelet, amit innentől csak a legvégső esetben használok majd. Olvass rajta a mafabon is: klikk

     Ne feledd: Oszd meg! És duhajkodj!

     geronimo_kampany_cikk_banner.jpg

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

     https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És a B-ZS kategória új logója:

    b-zs_kategoria.jpg

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr6813604263

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása