Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • John. F. Kennedy... Vajon mi az igazság?

    2018. január 31. - csokiduda

    Mára is velős témát választottam, igaz nagy harcban volt Kennedy Jánossal Hunyadi druszája is, de Kennedyt körüllengi egy mitikus haláleset, amivel kapcsolatban Csokiduda nagyon erős ingert érzett, hogy utánajárjon. Persze Áder János bajusza is megihlethetett volna, de lesz még idén János nap. 

    ader_vizjel.jpg

    A kis Jankó 1917-ben látta meg a napvilágot Massachusettsbe, (szóval messze-csúzetsz) egy nagyon távoli helyen. Apja Joseph Patrick Kennedy, a fiait magasabb politikai karrierre szánta és ezért meg is tett mindent. Mivel a nevében szerepelt a Patrick név, igazából le se tagadhatta volna, hogy ír bevándorló, az íreket meg Amerikában csak Szent Patrik napján szeretik. Így nem volt könnyű ez a feladat, de minden befolyását latba vetve elintézte azért, hogy a kis Jani bekerüljön a Harvardra. Először persze csak mint éjszakai portás, de hamar felfigyeltek tehetségére és így tényleges hallgatónak is felvették. Diplomáját 1940-ben szerezte, majd úgy érezte, hogy levezeti a tanulmányok okozta stresszt és beállt a haditengerészethez 1941-ben. Mivel értelmiségi volt, egyből századosi rangba nyitott a Csendes-óceáni fronton, ahol kimentette embereit és különleges bátorságáért kitüntették. 1943-ban már nem volt ilyen mákja, egy japán támadásnál megsebesült, ami következtében 3-szor kellett megműteni a gerincét és későbbi fájdalmait ez okozta, illetve a veséje sem szuperált már a legjobban a műtétek után. Rendszeres fejfájásáért viszont Marylin Monroe volt a felelős, aki rendszerint zsarolta azzal, hogy nyilvánosságra hozza kapcsolatuk. Tisztára mint a Bill Clinton-Monica Lewinsky eset.

    torpapa_vizjel.jpg

    Politikai pályafutása 1960 indult be, amikor elnökké választották. Két híres idézet maradt fenn tőle: „Ne azt kérdezd meg, mit tud az országod érted tenni, hanem azt, te mit tudsz érte tenni.” és „Ich bin ein Berliner”. Utóbbi németessége azóta is vitatott, de végül is elfogadták. Főleg a Berliniek. Amivel kitűnt a hidegháború amerikai elnökei közül, hogy a CIA hatáskörét és forrásait szerette volna megtépázni, illetve komolyabb felügyelet alá vonni az ügynökséget. Amennyiben ők álltak a meggyilkolása mögött, nem volt élete legjobb húzása. A tények alapján persze semmi sem biztos, de Henry Lee Oswaldra húzták rá a vizes lepedőt, aki valószínű, hogy csak mint bűnbak funkcionált. A valódi merénylő esélyes soha nem fog előkerülni, akik mögötte álltak meg szinte biztos nem. Gyanúsítják vele még Fidel Castrot, a kubai emigránsok, a maffiát, a KGB-t és a Hupikék Törpikéket is. Mivel igazából senkinek lila gőze nincs arról, hogy ki és miért tette, ezért én kidolgoztam egy végre mindenki által könnyen fogyasztható és legalább annyira hiteles történetet, mind az "Oswald story". 

    kennedy_vizjel.jpg

    Szóval a Csokiduda verzió szerint, Kennedynek volt egy gyerekkori szerelme, "messze-csúzetszbe", Marcella (ó-westerosiul Myrcella, nem jó ómen), akit a karrierje miatt hagyott el. Később persze a hölgy újra előkerült, amikor Jani beleszagolt az elnökségbe. Sorra jöttek a zsaroló levelek, hogy nyilvánosságra hozza az édes hármasuk egy kecskével, még fiatal korukból. Kennedy persze egyből ráállította a CIA-t, nemzetbiztonsági okokra hivatkozva, de nem találtak semmi olyan indokot, amivel rács mögé tudták volna varrni Marcellát. Ez persze a CIA-nak nem okozott gondot, abszolút véletlenül ráesett a házára egy felségjelzés nélküli kémműhold, amibe Marcella belehalt. Egyesek szerint Szörnyella De Frász alakját is ő ihlette az ismert Disney mesében, mert Kennedyt is mindig a frász kerülgette, amikor szóba hozták Marcella nevét (azért valljuk be, hogy a Marcella és Szörnyella elég jól összecseng). Persze Marcella titkos hódolója, egy kubai emigráns, viszont átlátott a szitán és egyből eltervezte, hogy bosszúból eltávolítja az elnöki posztról a megrendelőt, mert nem azért lépett le Kubából, hogy itt egy másik ilyen elnök uralma alatt sínylődjön. Felkért egy jövőkutatót, hogy járjon annak utána, hogy majd Elvis melyik szigetre vonul el a későbbiekben (az Elvis-eset) - mert ugye ő sem halt meg - és megzsarolta Kennedyt újfent a kecskés sztorival, de előtte már politikai menedékjogot kért Hruscsovtól. Így Kennedynek nem maradt más választása, minthogy a maffiát felbérelje arra, hogy rendezze meg saját gyilkosságát és elvonuljon arra az azóta is titkos szigetre. Egyesek szerint az esetet már 1962-től készítették elő, amikor először Marilyn Monroe látszat-öngyilkosságát szervezték meg és amikor 1963-ban Kennedy a "titkos szigetre" költözött, Marilyn már ott várta. 

     orban_vizjel.jpg

    Ne feledd: Oszd meg! És duhajkodj!


    Ezúton kívánnék boldog névnapot a Marcelláknak és a Jánosoknak!

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr2313619214

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása