Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Kalandok a Homályban! - első rész

    Hordós Freya - 1. fejezet

    2018. március 07. - csokiduda

    Gyönyörű májusi napon történt, amikor Hordós Freya szobájába a sebtében behúzott függönyök között beszűrődő fény cirógatni kezdte az ifjú hölgy arcát. Néhány perc jóérzés járta át és feledésbe merült minden.

    agyon_ulo_no_skicc_3.jpgHirtelen csörögni kezdett az ébresztő, 9:00. Freya fejében azonnal fény gyúlt, hogy 10-kor zárt helyit kell írnia. Fájó hirtelenséggel kapott a már rutinból odakészített felmosó vödör után, amibe kulturáltan elhelyezte a sétálni vágyó rókáját. A másnap első szele érintette meg gyomrát, majd megkönnyebbült. Ekkor a hányás szagon kívül egy másik fura aroma csapta meg orrát, ami leginkább verítékre emlékeztette. Hátat fordított és látott egy fiút, akivel nagy eséllyel összeszűrte a levet. A következő hányinger ekkor kezdett rátörni, mert tipikusan olyan fazon volt, akit egyébként 5 méterre elkerül minden nő. De hát az alkohol és a vágyak sokadjára úrrá lettek rajta és pont ő volt kéznél, akarom mondani inkább láb között. Az ágy mellé kulturáltan ledobott használt óvszert látván tudatosult benne, hogy az éjszaka egész biztos tevékenység történt és elhagyta a remény, hogy csak együtt aludtak és nem történt semmi.

    Gyors felkeltette a fiút és kitessékelte nemes egyszerűséggel, majd a konyhába sietett egy másnapos kávé reményében. Mázlija volt, lakótársnője nem itta meg az esti főzetet. Miután a kávé bekerült a rendszerbe felgyorsultak az események.

    Észrevett a konyhapulton egy ismeretlen kést, amelyre komoly mennyiségű vér száradt. Érthetetlen volt hirtelen számára a tárgy, de mivel kapkodnia kellett, hogy beérjen a zárthelyire, figyelmen kívül hagyta és gyorsan beállt a hideg vizes tus alá. Émelygése ennek köszönhetően sem hagyott alább és tisztán, "üdén", "fitten" gyors megoldás ötlött fejébe. Előző nap bontott meg egy üveg kovászos uborkát, amit még hétvégén a szülei hoztak. Gyors kiöntött egy korsóval a levéből és a garat mögé küldte. kovaszos_uborka_felirattal.jpgRégen bevált módszere volt ez már, csak általában csemege uborkalével próbálkozott. Magát meghazudtoló sebességgel felöltözött, egy minimál sminket magára dobott és útnak eredt. 

    A villamos pont az orra előtt ment el, hiába szaladt. Igaz a külső szemlélőknek a mozgásáról Usain Bolt híres londoni olimpián futott 9,63-ának lassított felvétele jutott eszébe, egy magassarkú cipővel megspékelve. A hirtelen mozgástól és a tudattól, hogy ezt a zárthelyit most késte le, elkezdett vadul izzadni. Hiába a stift meg a parfüm, megcsapta saját szaga. Nem feltétlen a verítéké, hanem a kiizzadott ezrelékeké. Rémesen érezte magát, dobott is fel még egy komoly tételt a románoktól, a piacon vásárolt Gucca parfüméből, majd szintén a feketén szerzett Ukrajnából csempészett Marlborojára gyújtott. ukran_touch_3.jpgFejben már kezdte összerakni a kifogást az oktatónak, hogy miért is késett, de valahogy nem volt jó ötlete és hasa is nagyon csikarni kezdett. Az uborkalé, ami megnyugtatta gyomrát, tovább hatolt.

    Kezdte elemezni a kérdést, hogy az a véres kés a konyhába vajon honnan kerülhetett oda, de újfent nem volt ideje, mert fülét megcsapta a reményt keltő újabb villamos hangja. A cigarettája háromnegyede még hátra volt, de gyorsan elnyomta és arra gondolt közbe, hogy egy újabb cigi, amit nem tudott elszívni, de legalább olcsó volt és adómentes. Le se tagadhatná vonzalmát a közgazdaságtanhoz, de sajnos nem oda vették fel, hanem Terjéknénél kell zárthelyiznie néhány perc múlva Könyvtártanból, mert a pontjai csak informatika-könyvtáros szakra voltak elegek. Nem ez volt a szíve vágya, de bízott benne, hogy valahogy majd átpirickázik már egyetemen belül a közgázra.

    Felszállt a villamosra, de arra nem volt felkészülve, ami azután következett. Az egyetemisták jó szokás szerint ma is szöcskéztették a villamost. Ha valaki nem ismerné eme jelenséget, könnyű elképzelni. Egy tömött villamos félőrült, általában ittas diák vagy fiatal ugrál a villamoson nagyjából ütemesen, amitől a villamos időnként elemelkedik a síntől. Freya gyomra persze nem bírta ezt és nemes egyszerűséggel fejét kidugta az ablakon...

    Ekkor már nem csak testszaga, hanem szájszaga sem keltett túl sok bizodalmat és ő is érezte, hogy ezen a rágó nem fog sokat dobni, de legalább a villamos begördült végre az egyetem elé és a már bemutatott pantomim játékba beillő futásával - amit csak ő érzett gyorsnak - megérkezett a teremhez. usain-bolt_felirattal.jpgMielőtt benyitott, még az órájára tekintett: 10:08 és elfelejtett kifogást keresni, de nem volt más lehetőség; kopogás után belépett a terembe.

    A lelkes nebulók már görnyedtek a zh felett, amikor Terjékné kérdőre vonta, hogy "merre jártál Kedvesem". Nemes egyszerűséggel annyit válaszolt vissza az oktatónak, hogy "Elnézést asszonyom" majd leült és magába imádkozott a lehetőségért, hogy legalább esélyt kapjon és ne egyből könyveljék el neki az egyest. Mivel a szerencséje ma először rámosolygott, meg is kapta a feladatsort és nekilátott alapos lemaradással, hogy kidolgozza a feladatok. Ekkor egy mélyre szúró gondolat járta át a fejét, miszerint az előző 2 szemináriumot a 12-es tanszéken piálta át a barátnőivel és ebből az anyagból nagyjából semmit sem tud. Még a kérdések is mintha más nyelven lennének feltéve. Először próbált lesni a padtársairól, de konstatálnia kellett, hogy "AB oszlop" van és esélye sincs máshonnan segítséget kérnie. Kínos percek következtek, mert semmit sem tudott papírra vetni. Amikor már az idő fele lejárt, hogy ne égjen túlságosan társai előtt, elkezdte írni vadul a lecsó receptjét, amit még dédnagyanjától tanult. Nagyjából másik receptet nem is tudott, de ez most más napra tartozik. Kreativitását megcsillantva a végére azért odaírta, hogy "Bocsi", amit az oktatónak címzett, majd a hátralévő időben a késen gondolkodott a konyhában, mert csak nem hagyta nyugodni. kes.jpgEgész biztos volt benne, hogy annyit nem ivott, hogy elmenjen egy disznóölésre vagy hogy egy egész csirkét vágjon le a panel nyolcadikon. Megfogalmazódott benne egy erős félelem, hogy valami nagyon nem stimmel.

    Kellő magabiztossággal, hogy társai ne lássák, hogy totál hülye az adott anyaghoz, az óra végén beadta a "dolgozatát" és úgy érezte, hogy muszáj egy kávé-cigi-kávé-cigi fitness gyakorlaton túlesnie és a büféhez sietett. A feje továbbra is őrült mód hasogatott, de mivel látta hogy a közmunkások milyen csodát tettek szülei házának árkával, bízott a jó erős feketében. "Ez ment meg majd mára", gondolta magában, majd beállt a sor végére. Szépsége vagy a szaga miatt a srácok gyorsan előre engedték és végre mehetett cigarettázni. Az első cigi közben jutott eszébe, hogy legjobb barátnőjét nem látta még ma, pedig ott kellett volna legyen ő is a zárthelyin. "Vajon mi lehet vele?" Izibe rá is írt facen, hogy mi lehet a baj, de semmi válasz. Fejében gomolyfelhők kezdtek keveregni a fejfájás mellé. Attól a következtetéstől kezdett rettegni, hogy a véres késnek és a barátnője eltűnésének köze lehet egymáshoz. Gyorsan fogytak a cigik egymás után, ahogy várta a választ, de már egy fél órája semmi.

    Ekkor döntött úgy Freya, hogy a vésztartalékként a táskájába lévő, fél decis kommersz vodkát gyorsan megissza, majd miután lehiggadt kicsit, meglátogatja a helyi nevezetességet, a menzát. vodka_2.jpgAmikor fizetni készült a B menüjéért (pacalleves, krumplistésztával) meglátta, hogy rengeteg pénz van a tárcájába. Egy kisebb vagyont vélt felfedezni, a megszokott 1000-2000 forint és egy jól betartalékolt 10%-os Rossmann kedvezménykupon helyett. Természetesen reflexből nem azon kezdett el agyalni, hogy mit keres a tárcájába közel fél millió forint, hanem azon, hogy megvan-e a kupon, vagy a kedvenc presszójába elhagyta-e előző este. Szíve megnyugodott, a kupon megvolt!

    Mivel barátnője, Franciska még mindig nem reagált és nem is olvasta üzenetét (plusz a véres kés és a kisebb vagyon a tárcájában), egyre biztosabb kezdett lenni abban, hogy ez nem egy átlagos másnap lesz. Amit viszont a legjobban furcsállt, hogy emlékei az előző estéről nem kezdtek el visszatérni. Csak annyi rémlett fel neki, hogy a casino előtt egy kövér csokidudába lépett és azt takarítgatta, de ez nem vitte közelebb a megfejtéshez. Eközben levese már erősen kezdett kihűlni és muszáj volt nekifeszülnie a táplálkozásnak. Nem fogadta gyomra egykönnyen a táplálékot, de a negyedik kanál után a pacal kezdte kellemesen kibélelni bendőjét és kezdett megnyugodni. Már-már a fejfájása is alábbhagyott a harmadik Aspirin után, amikor arra lett figyelmes, hogy egyenruhások lepik el a menzát. TEK-esek... 

    A történet itt folytatódik....

     

     tek.jpg

     

     

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr8613718570

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása