Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Kalandok a Homályban! - második rész

    Hordós Freya - 2. fejezet

    2018. március 08. - csokiduda

    "Biztos értem jöttek!" - gondolta magában Freya. Teste remegni kezdett, a kanál cikázott kezében és jobbnak látta, hogyha visszahelyezi a tányérba és elengedi. Felrémlett neki a bibliai utolsó vacsora, majd nagyot kortyolt a szódájából. Ő is, mint sokan mások még szódát ivott, mert tized annyiba került, mint az ásványvíz. Két korty és minden jobb lett... 

    Főleg, hogy a mögötte lévő asztaltól vitték el a testnevelés tanszék egy oktatóját, aki hírhedt volt a diákok szexuális zaklatásáról. pacalleves_1.jpgAz étvágya oda volt, de néhány perc múlva elkezdte a már kihűlt levesét tovább majszolni. Nagy nehezen leküzdötte és érezte, hogy a krumplis tésztára már nem vágyik. A remegése elmúlt, de a megoldástól még nagyon messze volt. Továbbra is csak azon tudott pörögni, hogy vajon mi történt tegnap este, vagy miért feküdt össze az általa látott eddig legrondább fazonnal, de leginkább a véres késen pörgött az agya, de semmire sem emlékezett még mindig. Pedig megszokta már, hogy dél körül kezdenek emlékei visszatérni, de ma abszolút semmi használható még.

    Ha már így feltört úgy döntött, hogy lemegy a sarki cukiba és elmajszol egy krémest és egy drága kávéval lefolytja. Ez az elhatározása nem tartott sokáig, mert az egyetem mellett még mindig rengeteg rendőr kószált. Biztosra lehetett venni, hogy keresnek valakit. Lehet az előbb csak véletlen úszta meg? Ezzel a dilemmával indult meg direkt egy kupac rendőr felé, hogyha őt keresik, akkor legyen vége már.elek.jpg Eszébe jutott, hogy egy pattintós Marbit is ideje lenne elszívni és kézenfekvő volt, hogy a közegtől próbáljon meg tüzet kérni. Ha úgy nem ismerik fel, relaxba rakhatja magát - legalábbis egyenlőre. Kapott is tüzet a rendőröktől, akik megkérték, hogy 20 méterrel arrébb dohányozzon lehetőleg, mivel ahol rágyújtott még az egyetem területe volt.

    Úgy határozott, hogy mégis csak megtartja a habzsi-dőzsi napot és a sarki cukiba vette útját. Ekkor kellemes bizsergést érzett ágyék tájon, de aztán rájött, hogy a telefonja maradt csak rezgőn. Kikapta a zsebéből és látta, hogy Franciska csak annyit írt vissza, hogy "Élek...". Nem túl bő, de legalább kizárhatta, hogy részegen meggyilkolta legjobb barátnőjét.

    Nagy kő esett le a szívéről, de nyilvánvaló hogy azt nem tudta továbbra sem kizárni, hogy bűntényt követett el. Léptei még mindig komótosak voltak, látszott, hogy van némi hiba a rendszerben, de lassan a cukrászdához ért. A kínálatot látva, mégsem egy krémesre voksolt, hanem inkább 3 Sachert kívánt meg a teste.fekete_2.jpg A folyadék és a zsír megvolt, már csak a szénhidrát és egy újabb adag koffein hiányzik, hogy a teste újra 100-os feltöltöttséggel fusson. Ha ez nem hozza vissza az emlékeit, akkor sose tudja meg mi történt! De nem segített, lehet az volt a hiba a sütemények előtt dobta be a kávét gondolta és kért még egy dupla espressot. Égből a manna gondolta, amikor végre újra Freyanak érezte magát és nem úgy mint Ripley hadnagy, miután beleköltözött egy Alien királynő.

    Amikor a cukrászdát elhagyta, még kiss bántotta szemét a fény, de miután lecsukta szemeit, újra az az érzés kerítette magával, mint reggel 9 előtt abban a néhány percben, amikor a függönyök között beszűrődő fény cirógatta az arcát. "Kereken négy óra és végre újra élek!" - suttogta halkan az emberi forgatagba, amikor a kürtöskalács árusnál megpillantotta a "Ragyást" (Péter), aki megdöbbenésére felé indult.

    Freya lába földbe gyökerezett, a hirtelen jóérzése sokadjára foszlott ma szerte. A srác odalépett hozzá és megszólította, udvarolni próbált nagyon suta módon. Freya még mindig a döbbenettől teljesen leharcolva állt és  -mintha másik filmet vetítenének neki - azon gondolkodott, hogy hogyan szűrte össze ezzel a Péterrel a levet. szem_lesutve.jpgFel sem fogta, amit a Péter mondott, egészen addig, még nem csapta meg a fülét a kés szó. Ekkor kérdezett vissza, hogy "Ne haragudj, mit mondtál a késről?". Az "ifjú titán" látta, hogy a hölggyel valami nagyon nem oké, ezért elmesélte neki, hogy amikor találkoztak a McDrivenál és osztoztak egy asztalon és Péter sültkrumpliján, akkor már Freyánál volt a kés.

    Péter sem volt  teljesen tudatában előző éjszakájának tetteivel, de az rémlett neki ködösen, hogy a nő, azt mondta neki a mekinél, hogy találta a kést és a rendőrségre akarta vinni. De mivel minden részeg útja Róma helyett a mekibe vezet, előtte úgy gondolta, hogy burkol valamit. Freya tovább faggatta, de Péter sem tudott többet, csak annyit, hogy ezután kimaradt a rendőrség és a lány ágyában kötöttek ki.Illetve hogy Freya közgázos álmairól beszélt neki és hogy megadta neki a manusz számát, akitől a csempészett cigit szokta venni.

    Ekkor Péter fejében fény gyúlt: itt az alkalom, hogy újra "táncba vigye" Freyát. Felajánlotta, hogy meghívja egy italra a Homály presszóban, ami pont a nő kedvenc helye volt. Találó a név, mert a sok kommersz és vizezett piától gyorsan beállt a homály a felhasználóknál. Hősnőnknek akkor persze már volt kialakult elvrendszere, melyben szerepelt az is, hogy ingyen alkoholra sose mond nemet vagy hogy soha többet nem eszik tejszínhabos sütit savanyúság után. Komoly vívódás vette benne kezdetét, miszerint az elveit tartja-e vagy menekül Péter társaságából. Ekkor már tudta, hogy az élet nem könnyű és az ember elvei legyenek szilárdak úgyhogy a szesz mellett tette le a voksát.

    A Homályban így négy óra tájban csak kettecskén voltak, főként egyetemi bulihelyként funkcionált, meg néha be-be tért egy-egy hajléktalan egy olcsó beöntés reményében. Nekik gyakran még mérték az úgynevezett "csavartat", amit eddig csak egy másik kocsmában tapasztaltam, a Hullamosóba, amit a közeli patológiai épületről neveztek el. drunk_woman.jpgSzóval a csavart rém egyszerű ital. Leginkább a kevertre hasonló, de ez úgy készül, hogy a pultosnő letörli a pultra kiborított dolgokat és egy kecses mozdulattal, egy pohárba kicsavarja a tartalmat. Ez a 80-90-as években sok helyen standard volt, manapság már csak néhány "elit" hely őrzi ennek emlékét.

    Hőseink a hangulat végett egyből benyitottak 2 vodkával és egy sörrel és közösen próbálták a Homályban ülve kitalálni, hogy mi a franc történhetett abban az időben, amire nem emlékeznek. Freyának kezdtek foszlányokban előjönni az emlékképek. Olyan ez, mint amikor egy egyetemista részegen tanul vizsgára. Mindenki tudja, hogy azok az információk csak ittasan fognak belőle előjönni, ezért pár vodkával az agyban mennek vizsgázni, ha előzőleg ittasan tanultak. Kisebb is a sztressz, meg valahogy a két tudatállapotban tapasztalat vagy tanult dolgok, nem tudnak találkozni az agyban. Részben ez is az oka annak, hogy a magyar nyelvben az egyetemista és az alkoholista szinonima. Persze ez sokak későbbi életét is nagyban meghatározza, ha az egyetemen szerzett tudásra ugye szükség van. Vagy legalábbis kiválóan lehet vele magyarázni ezt is.reszeg_biciklis_2.png Biztosan sokan jártak már úgy, hogy beütött a csokiduda melóba és este egy palack bor fogyasztása közbe megjött a ihlet a megoldásra és sokszor másnap kitisztult fejjel is használható ötlete született.

    Nos hőseink ezen a nyomon elindulva újra szép lassan fogyasztani kezdtek, de még tényleges eredmény előtt csörgött Freya mobilja, hogy a Franciska átugrana hozzá. Gyorsan felpattant, megbeszélt egy újabb randit 23:00-ra Péterrel, ide a Homályba és hazasietett.

    A véres kés pont ott volt, érintetlenül még mindig, pedig Freya a hűtőn üzenetet hagyott lakótársnőjének, hogy lehetőség szerint legalább mossa el. Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, de ennyit azért a lány szerint megtehetett volna Helgácska. Freya úgy gondolta, hogy gyorsan kérdőre vonja és 2 percben a rezsifizetést is egyezteti vele. De Helga sehol sem volt, a szobája pont úgy nézett ki, mint 2 napja.

    Újabb viharfelhők kezdtek el gyülekezni Freya feje felett, miszerint lehet a lakótársát rakta el láb alól... Ha tehette volna persze Helga nélkül tengette volna az életét, de nem volt olyan bűne, amit ne lehetett volna tolerálni. Ekkor szólalt meg a kaputelefon, Freya bele se szólt, hisz Franciskát várta, csak megnyomta az ajtónyitót és résnyire nyitva hagyta a bejárati ajtót. Ilyenkor a szokásos zajokat hallotta: megy lefelé a lift aztán felfelé, de nem az történt, amire számolt, hogy majd barátnője belép, hanem a nyitott ajtón kopogtak. "Biztos csak szívat ez a lány" - gondolta - egy szál topban és egy bugyiban lépett az ajtóhoz, hogy hipp-hopp beengedje Franciskát, de igencsak meglepődött. Az ajtóban két egyenruhás... Freya lefagyott részben mert félig pucér volt, részben meg azért, mert még mindig a konyhapulton volt a véres kés... 

     rendorok_kovetkezo.jpg

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr7613719398

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása