Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Kalandok a Homályban - ötödik rész

    Kemencés Péter - 2. fejezet

    2018. március 11. - csokiduda

    Péter még nézte kicsit a távolodó lány egyre homályosabb alakját és közben azon elmélkedett, hogy tényleg a lány is vonzónak tartja-e vagy csak ki akarja használni a rejtélyes kés ügyének kiderítésének ügyében. 1ferfi_iszik.jpgVolt persze egy merész elképzelése is, mi szerint olyan volt előző éjjel a szexben, hogy a nő nem tud nélküle élni, de aztán végül is ezt - joggal- elvetette. Nagy baj nem történhet, maximum egy újabb reménytelen szerelem, ami indok lesz az ivásra.

    Nem mintha az a típus lett volna, akinek az iváshoz még kellett volna indok, de sokkal jobb, ha van egy fikció a tettek igazolására. Lakótársa, Pukki Krisztián (aki rendszerint Teemu Pukki finn válogatott labdarúgóra vezeti vissza családnevének eredetét, pedig a valóságtól ez igen távol áll, ha csajozik persze a Krisztián is vissza szokta vezetni, Cristiano Ronaldora) rendszerint érvel úgy, hogy soha többet nem lesz már az az adott nap. Például: "igyunk, mert soha többet nem lesz 2018 március 11". És ennek valahol van is valós alapja, mert ki tudja később egy-egy ilyen dátumnak majd milyen kulcsfontosságú következménye lehet, de megünnepelni már csak aznap lehet az adott napot. 1_2_ferfi_iszik.jpgAz a típus volt, aki semmit sem bízott a véletlenre, ezért minden napot jó minőségben megünnepelt. Az, hogy mikor tanult és hogyan lett meg az összes vizsgája az elmúlt 2 évben, azóta sem tudja senki, de az eredmények őt igazolták, ezért soha nem emelt szót ez ellen a mértéktelen fogyasztás ellen senki.

    Amikor Péter visszaért az albérletbe, akkor pont az előző esti sztoriját mesélte, mivel reggel tök pucéron a telefonjával a kezébe ébredt a város széli erdőben. Mivel az ánusza nem fájt, biztos volt benne, hogy nagy baj nem történt a kimaradt képkockákban, csak azon mérgelődött, hogy új iratokat kell csináltatnia és egészen biztos, hogy az okmány irodákba nem mérnek alkoholt, de másik lakótársával, Jánossal már félig megfogalmaztak egy petíciót, hogy ezen a kormány sürgősen változtasson. Jobb is lenne mindenkinek, ha az idegölő várakozást és a gyakran dolgukhoz nem értő ügyintézőket nem szín józanul kellene elviseljük. Természetesen másik régi vágyuk is beleszőtték, hogy töröljék el az 1000 forintnál olcsóbb borok és a cigaretta jövedéki adóját, de érezték, hogy erre nincs túl nagy sansz. Egy próbát persze megért - úgy gondolták - és addig is jól szórakoztak, még ezt papírra vetették. 1_3_jumurdzsak_pislog.jpg

    Péter persze elérkezettnek látta az idejét, hogy végre ő is beszálljon a füvezésbe és javaslatot tett egy újabb spangli elkészítésére illetve felvetette a kérdést, hogy vajon Jumurdzsákról honnan lehet tudni, hogy pislant vagy kacsint?! János neki is állt a gyártási folyamatoknak, de miután öt perc alatt még addig nem jutott, hogy a tippet megtekerje (a spangli végén található "szűrő", ami megakadályozza a dohány és a fű szájba kerülését), Péter úgy döntött, hogy a már lelassult barátjától átveszi ezt a megterhelő feladatot és nagyjából 2 perc alatt megtekerte a cigit, amit azon nyomban magukhoz is vettek.1_4_tipp.jpg Az íze nem volt épp olyan mint a white widowé, amihez szoktak... mondhatni nagyon rossz volt, de nem is az ízéért fogyasztották. Ráadásul mivel "ütött, mint a frissen festett zuhanó bojler", így ezen az apróságon egy cseppet sem akadtak ki. Közösen megbeszélték, hogyha tudnak még magot szerezni, ültetnek még egy növényt, mert ismerve a fogyasztásuk, azt egy nem fogja befedni. Krisztián még feszegette kicsit a reggeli ruha nélkül ébredős sztoriját, amit nemes egyszerűséggel a "farkasember történetként" emlegetett a későbbiekben, mivel Underworld fan volt és ott gyakran a farkasok átváltozásánál a ruhájuk szétszakad az átváltozás alkalmával vagy esetleg letépik magukról. Találó lehetett a hasonlat, de sajnos mivel emlékei nem voltak és olyan se, aki esetleg tudott volna neki segíteni, hogy mi történhetett, így hagyta lógva a sztorit.

    János vezetékneve egyébként Kontár volt, de ő rendszerint csak John Connor-ként mutatkozott be. 1_5_sundan_bundazni.jpgA butábbacska lányokra hajtott, akiknek könnyen be lehetett adni, hogy a Terminátor filmek szereplőjének a neve, az magyarra fordítva Kontár János. Amelyik nő ezt bevette (akár a hiányzó intelligencia, akár a nem hiányzó alkoholszint miatt), azzal már lehetett kalkulálni, hogy este esetleg ágyba is tudja őket vinni. Egyszerű, hatékony fokmérő rendszer volt ez erre, ami már évek óta kiválóan működött.

    Totál készen el is kezdtek szőni egy történetet, aminek a lényege az volt, hogy az oroszok is elkezdték fejleszteni Szibériában a saját webkamera modelljük, de volt vele egy aprócska probléma. Mivel az oroszok kicsiben nem tudnak gondolkodni, ezért ahogy fejlesztették az eszközt egyre csak terebélyesedett, majd végül 42 hektárnyi alapterületűre sikerült. Webkamerának egy kicsit sok, de az elvtársaknak ez nem okozott problémát. Az öt éves terv alatt sikerült. Az hogy hogyan, már teljesen mindegy. Természetesen Maxim Dzerzsinszkij vezető mérnököt és gyárigazgatónak nem eshetett bántódása, dédapja Félix Dzerzsinszkij (a CSEKA alapítója) addig is fennmaradó hírnevének köszönhetően. Az, hogy az eszköz maximálisan használhatatlannak bizonyult, az az oroszoknál gyakran nem számított. Nagyjából mint A tanú című magyar filmben a narancs: "Narancs. Az új magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk." Természetesen az a 42 hektáros webkamerás történet csak hőseink fejében létezett, de a célt elérték vele, hogy jól szórakozzanak.

    Az idő folyása ilyenkor persze teljesen más, minden lassabb vagy legalábbis lomhábbnak tűnik. Mivel karóráik és telefonjaik távol voltak és megmozdulni komolyabban egyikük sem akart, csak nagyjából onnan tudták, hogy eltelhetett másfél óra ezzel, hogy igényük támadt a következő füves cigire. 1_6_reszeg_poziciok.jpg Péter újfent magára vállalta a gyártási folyamatok, de most már ő is átérezte, hogy vajon a lakótársa kicsivel korábban miért is haladt olyan tetű lassan a tekeréssel.

    Péter eszébe ekkor villant be, hogy neki még randija lesz ma Freyával és jó lenne megnézni, hogy mennyi az idő. Komoly ön-győzködés után felkelt, felvette a karóráját és megtudta, hogy 21:57 van. Egy óra múlva a Homályban kell lennie, tehát ebből a cigiből ő már ki fog maradni. Miután ezt közölte Jánossal és Krisztiánnal, a két fiú erősen depressziós lett. No nem azért, mert nem tudtak túllépni azon, hogy Péter elment, hanem így nem volt senki, aki emberi időn belül megcsinálja az akkor már félig kész cigit. Ekkor viszont mint egy igazi krimiben, 3 rövid csöngetés történt a kaputelefonon.

    Mivel a postás csenget mindig hármat, ami 21:57-kor már biztosan nem volt hihető magyarázat, a rettegés lett rajtuk úrrá. Péter ha már állt a kaputelefonhoz lépett és beköszönt. Legnagyobb megrökönyödésére a rendőrség volt és Krisztiánnal akartak beszélni. Krisztián állapota nem volt túl bizalomgerjesztő és az sem tűnt a legjobb ómennek, hogy a lakásba sűrű marihuána füst és szag terjengett. De mivel nem volt mit tenni, beengedte őket a lépcsőházba és szólt Krisztiánnak, hogy kapja össze magát és nagyon gyorsan váljon szalonképessé.

    Mire ezt kimondta, Kardos "Mulder" Kázmér hadnagy és társa Veréb "Caine" Viktor százados már az ajtón kopogtattak. 1_7_ajtonyitas.jpgKrisztián összeszedte minden erejét és bátorságát és ajtót nyitott. Mulder és Caine Freyától egyenest hozzájuk siettek, mert Helga eltűnése és Krisztián farkasemberes sztorija között Mulder összefüggést vélt felfedezni. Ami persze kiderült, hogy újfent csak egy melléfogás, de addigra a marihuána szaga megcsapta a két rendőrt is és kérdőre vonták Krisztiánt, aki egy rutin válasszal próbált kihátrálni a vádak alól, miszerint csak marihuána illatú füstölőt gyújtottak a sörözés közben.

    Péter és János közben benn imádkozott bőszen, pedig mindketten született pogányok voltak. Mivel a két rendőr igencsak elmaradt a rájuk aggatott extra nevektől, ezért ezzel a válasszal megelégedve távoztak. 1_8_reszeg_biciklivel.jpgKomoly megkönnyebbülés lett a srácokon úrrá, de az igazi nyugalmi állapot csak néhány sebtében elfogyasztott tesco gazdaságos whisky után állt be. Péter kapkodva átöltözött és sietett a randira.

    Ez olyan jól sikerült, hogy bőven 23:00 előtt ért Homályba, ezért úgy érezte, hogy iszik valami erőset még Freya megérkezik.  Nyilván, hogy könnyebben kezelje a randidrukkot, még ha ő is jól tudta, hogy ez randitól sajnos igen messze van, de reménykedett. Felült egy bárszékre és rendelt egy Zombie-t. Ez volt az egyik kedvence, mert gyorsan hatott és erőteljesen és nem igazán volt neki ideje jelenleg a lassú víz partot mos módszerrel a szalonspicc állapotába kerülni, hogy már ne frusztrálja saját sutasága. Ekkor lépett oda hozzá Freya és Franciska. Péter legnagyobb meglepetésére, a lány nem egyedül jött...

     

     

    zsemle_bimbokkal_elozo.jpgajto_fust_kovetkezo.jpg

      

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr3013726382

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása