Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Kalandok a Homályban - hatodik rész

    "Mulder" és "Caine" egyetlen fejezete

    2018. március 12. - csokiduda

    Kardos "Mulder" Kázmér hadnagy és társa Veréb "Caine" Viktor százados este tizenegykor vették át a szolgálatot 24 órára. A váltótársaik influenzára hivatkozva bedobták a törölközőt így egy egész napos szenvedés várt rájuk. Ekkor még nem tudták, hogy ez az egyik legkalandosabb napjuk lesz.

    23:30-kor már bejelentést kaptak, hogy egy őrült félmeztelen rohangászik a város melletti erdőben. Ebben sok újdonság még nem volt, gyakorta előfordult ez - főleg, amikor már melegebbre fordult az idő. 1_1_zaklatas.jpgAz már ritkábban, hogy a félig pucér elkövető nem csak tinilányoknak, hanem a "banyatankot" maguk után húzó nyugdíjas nőknek is szexuális indíttatású ajánlatokat tesz. Kardos hadnagy, alias Mulder egyből arra kezdett gyanakodni, hogy az illetőt biztos elrabolták az ufók és miután visszahozták a Földre, a rajta végrehajtott szexuális kísérleteket akarta így kiadni magából. Ekkor Veréb százados kezében megállt a kanál és a műanyag kávés poharat a földre ejtette, beterítve ezzel a komplett iroda helység padlózatát. Így igazából más választásuk nem lévén, a gőzölgő kávén átgázolva, forró nyomon indultak el. Legalábbis az ajtóig, ameddig a gőzölögve folyó kávé kiborult.

    Amire kivonultak a helyszínre, az elkövető messze járhatott. Mindketten arra tippeltek, hogy a sűrűben tűnt el a szemlélődők elől az ifjú elkövető. 1_2_ufo.jpgNagy teljesítményű zseblámpákkal felszerelkezve eredtek a nyomok után, de a keszekusza léptek nyomait már javarészt elfedte az avar. Az irányra meg a maradékból nem nagyon tudtak következtetni, mivel minden harmadik nyom másik irányba vezetett, mint a többi - ahogy a részeg jobbra-balra céltalanul dülöngél. Már-már kezdték nyomát veszteni, amikor Mulder egy fél pár cipőre lett figyelmes és újra követni tudták tettesünk. Az erdő egyre rémisztőbb volt és a város fényei egyre távolabbról és kevésbé látszódtak, amikor tényleg (de most komolyan!) nyomát vesztették az elkövetőnek.

    Kázmér ekkor odaszólt társának, hogy forduljanak vissza, mert innen már úgyse fognak tudni a nyomára akadni, kutyás nyomkövetőkre lesz szükség. Veréb "Caine" Viktor százados ekkor fordult sarkon és bal lábbal sikeresen belelépett az elkövető hányásába. Mulder felkiáltott: "Ne mozdulj, ebben biztos lesz használható DNS!" Levetette társával a bakancsát és úgy botorkáltak vissza a járőrautóhoz. Bevitték Veréb bakancsát és a talált fél pár cipőt a laborba, hogy megvizsgáltassák, hátha az elkövető szerepel az adatbázisban. 1_3_patkanyos.jpg

    Gondolták, hogy amíg az eredmény meglesz, a sarki gyrososnál vesznek magukhoz némi ételt, amit a köznyelv csak "Patkányos" néven emlegetett. A nagyon részeg fiatalokon és a rendőrség alkalmazásában állókon kívül nem is étkezett ott senki. A hús íze furcsa volt, a krumpli szinte mindig közel vagy teljesen kihűlt és a tzaziki állaga is legtöbbször több, mint gyanús volt. Ergo a lakosság által ráaggatott "Patkányos" név még akár dicsérő is lehetett. A két rendőrnek ez volt a kedvenc helye a különleges ízvilága miatt, ami egy átlag fogyasztót maximum a harmadjára átcímkézett, erősen elszíneződött húsra vagy a romlott kefirre emlékeztetett. De hát ezt felróni nekik nem lehetett, hisz nem Nébih ellenőrök, hanem rendőrök voltak.

    Néhány óra eltelt amíg a laborvizsgálatra vártak, addig gyakorlásképpen egymást igazoltatták, amikor újabb riasztást kaptak az erdő melletti szupermarketből, hogy egy fiatal egy teljes saját márkás melegítő szettet tulajdonított el az áruházból. A két kopó egyből rá is vetette magát az ügyre és szirénázva megérkeztek a helyszínre.b_jeno_elemelo_muvesz.jpg Amíg a biztonsági kamera felvételét visszakeresték nekik, Mulder már pedzegetni kezdte, hogy egész biztos, hogy a pucér fiatal és ezen eset között összefüggés lesz. Vagy ő vagy neki valaki rabolta biztos a ruhákat. Amire ezt az okfejtését befejezte, a kamera felvétel is kikeresésre került. A rendőrök sajnálatára csak egy szokásos elkövetőt véltek felfedezni: B. "Jácint" Jenő kiskundorozsmai besurranó tolvajt, aki meggyőződéses bűvész volt elmondása szerint, csak még egy eltüntetős trükkje sem sikerült igazán. Rövid keresgélés után meg is lett az elkövető néhány száz méterre az áruháztól az egyik talponállónál. Épp a zsákmányáért kapott 1200 forintot váltotta zárjegy nélküli alkoholos italokra. Az előállítás után természetesen beszállították az őrszobára.

    Beültek a járőrautóba a fogoly leszállítása után és próbálták élvezni a felkelő nap fényeit, amikor a diszpécser újfent munkát adott nekik. Egy pucér fiatal hívott segítséget az erdő és a város határához. Mulder és Caine már dörzsölte a tenyerét, mert biztosra vették, hogy ez az előző éjszakai fiatal, aki a vetkőzős magánszáma közben zaklatta az arra haladó hölgyek. Ma ez volt az első jó megérzésük.  Pukki Krisztián (Kemencés Péter lakótársa) hívta a rendőrséget, mert nézete szerint részegen kirabolhatták és a telefonján kívül tényleg mindene odalett. Egy szál telefonban tért magához az erdőszélen. A néhány órával korábbi erdőszéli riasztásnál megadott személyleírás abszolút illett Krisztiánra, szóval a rendőrök a meséjét nehezményezve fogadták és felvázolták neki a lehetséges történések.kaktusz.jpg A rendőrök elkezdték latolgatni a helyzet súlyosságát, miközben egy plédet terítettek az "áldozatra" és néhány tíz ezer forintos bírság kiszabása mellett döntöttek csak. Amikor ezt Krisztián meghallotta, örömében majdnem újra közszemérem sértő ujjongásba kezdett. Ő akkor már tudta, hogy a lakótársaival nevelgetett kannabisz növénykéjük ma már szüretelésre kész, így kevesebb pénz is elég lesz ahhoz, hogy szétcsapja magát és olyan bűncselekmény fokozatot nem követett el, ami az egyetemista karrierjét veszélyeztetné. Valljuk be a tanulmányai szó jelen esetben nem lenne indokolt, szóval maradt az "egyetemista karrier".

    Reggel fél hét tájban érkeztek meg Péterék bérházához, ahol Krisztiánt egészen a lakás ajtóig kísérték és a biztonság kedvéért még megvárták, hogy belülről bezárja a legény az ajtót. A rendőrök mielőtt még beléptek a liftbe hallottak egy halk puffanást és némi nyöszörgést az ajtón kiszűrődve és akkor már tudták, hogy Krisztián jó helyen van és ami még fontosabb: hogy vízszintben, tehát esélyesen senkiben sem fog kárt tenni.

    Ekkor jutott eszébe "Caine" századosnak, hogy ma reggel a gyerekét neki kellene iskolába vinni, mert az ex-neje nem ér rá.1_4_viktorne.jpg A szolgálati gépjárművel lábujjhegyen megközelítették a rendőr volt házát, amit a felesége elperelt tőle, hogy felvegyék az ifjú Verebet és elvigyék az iskolába. Mivel késve érkeztek, abszolút indokolt esetnek érezték azt, hogy a fiút szirénázva vigyék el az általános iskolába. Szegény fiú még így is késett, egész biztos nem lett megdicsérve, ahogy majd Veréb százados sem lesz, amint ezt az ex-neje megtudja.

    Ezután néhány nyugis óra következett, amit a két rendőr papírmunkával töltött. 16:30-kor részt vettek egy eligazításon, ahol egy eltűnt személyt jelentettek a körzetben, mégpedig Kóbor Helgát, aki semmilyen rokonságban nem állt Kóbor Jánossal, az Omega frontemberével. Ettől függetlenül a rendőrkapitány első helyre priorizálta az esetet.

    Kardos és Veréb egyből nagy hévvel vetették bele maguk az ügybe és az eltűnt lány albérletéhez siettek, hogy kikérdezzék a szomszédokat és a lakótársát. Nyitásnak az érintett lakásba csengettek be, ahol legnagyobb meglepetésükre egy fél-pucér lány nyitott ajtót, majd rövid diskurzus után beengedte őket a lakásba, hogy szemügyre vegyék Helga személyes tárgyait és eközben felhívta a figyelmük egy véres késre. A lány persze előadta sztoriját, aminek pont legalább annyira nem volt se füle, se farka mint a reggeli pucér srácénak.

    Mivel nem lehetett egyértelműen kizárni, hogy a véres kés egy gyilkos fegyver-e vagy köthető-e más bűncselekményhez, ezért a laborosok segítségét kérték. A helyszínre érve azok meg is állapították, hogy emberi vérről van szó. Időközben többször keresztkérdésekkel bombázták az ifjú hölgyet, Freyát, aki szemmel láthatóan nagyon zavarodott volt, de semmi nyomát nem mutatta annak, hogy bármit is tudna az esetről. Később bűncselekmény hiányában le is vették róla a bilincset és a véres késsel távoztak a helyszínről.

    Mulder hadnagy eszébe ekkor villant be azon következtetés, hogy köze lehet egymáshoz a reggeli pucér srác és Helga eltűnése és itt egy részegen erőszakolós-gyilkossági ügy lesz ma terítéken. A környéket viszont azóta átvizsgálták kutyákkal és nyoma sem volt semmilyen egyéb bűncselekménynek. Visszatértek hát Krisztián lakásához, ahol Krisztiánt próbálták újabb információk átadására sarkallni, de a fiú most sem emlékezett többre, mint, ahogy reggel hazavitték. ajto_fust.jpgA lakásból kiáradó marihuána szag megcsapta a rendőrök orrát, de Krisztián olyan meggyőződéssel adta elő, hogy ez bizony csak marihuána illatú füstölő, hogy a két "híró" elhitte neki. No meg a kapitányúr parancsára most nem néhány ingoványos talajra tévedt egyetemistát kell begyűjteniük, hanem Helga ügyében kellene valami előrelépést felmutatniuk, ami eddig még nem sikerült. Mivel már csak néhány perc volt hátra az aznapi szolgálatból, jobbnak látták, ha még benéznek a Homályba, hátha valaki látta Helgát. Ha pedig nem, legalább nem kell messzire menniük, hogy igyanak valamit a meló után. Megérkezésükkor csak néhány borvirágos arc fogadta őket és egy fazon, akit már ma láttak Krisztiánnál.

    Kulturáltan görnyedt egy koktél felett az arc, de a rendőröknek valamiért szimpatikus volt a srác és nem kezdték el faggatni. A többieken meg látszott, hogy egészen biztos, hogy nemhogy a rendőröknek, de már maguknak sem tudnak segíteni. Jobbnak látták, ha kérnek egy sajtos-sonkás melegszendvicset és várnak 1-1 új arcot, akik még nagyjából józanok és esetlegesen hasznos információt is tudnak adni... 

    pincsi_terminator_tovabb.jpg

     

    A novella holnap folytatódik pontban 12 órakor! Olvasd végig a fiatal lány és társai történetét!

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr4913728786

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása