Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Április 10-13

    2018. április 13. - csokiduda

    A szabályos menekülő!
    Rendőrök vettek üldözőbe egy menekülő sofőrt. A fémérzékeny helyi lakos annyira szabályosan közlekedett, hogy még menekülés közben is indexelt. Miután a rendőrök elkapták kiderült, hogy nincs jogosítványa. Majd bevallotta, hogy a "közlekedési táblákat némileg ismeri".

     rendori-igazoltatas-hol-vannak-a-hatarok-700.jpg

    Egyszemélyes lakásmaffia
    Egy debreceni férfi lakását két vevőnek is eladta. Nagyon rafinált a bűncselekmény, csak nem tudom, hogy mi volt az elképzelés. Mit csinál majd, ha ugye ez kiderül, mert nyilván sokáig egy ügyletet nem lehet elhúzni. Miután a második "vevő" hoppon maradt a fizetés után, értelemszerűen feljelentést tett. A férfit néhány nap alatt a rendőrség elfogta, de nem derült ki, hogy hogyan szerette volna megúszni a bűncselekményt, pedig valljuk be, biztos az is egy kiváló gyöngyszem lehetett volna.

    A szomjas
    Egy fiatal próbált éjjel sörhöz jutni és az elképzelése az volt, hogy feltör egy sörözőt. Az elképzelés nem volt rossz,  csak megszólalt a riasztó és a fiatal elinalt. Másnap a faluba azzal hencegett, hogy látott két alakot ólálkodni a tetthely környékén, de amikor meglátták megijedtek tőle és elmenekültek. Gyorsan kiderült, hogy a fiatal férfi csak másra próbálja kenni az ügyet és ő az elkövető. Ha csendben marad valószínű sosem derül kis.

    kocsma_bezar.jpg

    A Nyírségben mindig van meglepetés
    Egy nyíregységi bűnszövetkezet lepleztek le a NAV dolgozói. Egy iskolát üzemeltettek, ahová papíron 400 diák járt. A bűncselekmény nem volt kisstílű, felvették az állami támogatást a diákok után, 5000 forintért bárki beiratkozhatott és nem kellett bejárnia, ha nem akart és 90 000 forintért bárkinek állítottak ki érettségit is. Az ellenőrzés során a 400 oda bejelentett diákból csak néhányan lézengtek az iskolába. Merül fel a kérdés, hogy ők vajon miért? A 6 fős "tanári gárda" fejenként 16 év börtönbüntetésre számíthat.

    A MÁV is jobban teljesít! (MÁV=Megint Állunk Vazze)
    Az index járt utána, hogy milyen sokat késtek tavaly a vonatok. A MÁV bevallása szerint 3,5 évet késtek a vonatok 1 év alatt. Ez azt jelenti, hogy naponta 3,5 napot késtek. És az egészben a vicc az, hogy 2012 óta ez a szám javul. Azt nem tudjuk honnan és még hány évtized kell, hogy ezt esetleg megcsinálják értelmesre. 

    Argentínában is van azért korrupció!
    A dél-amerikai államban fél tonna marihuána tűnt el egy rendőrség raktárából. A rendőrségi sajtószóvivő szerint valószínű az egerek ették meg.

    miki_eger.jpg

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr6413832864

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása