Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Április 14.

    2018. április 14. - csokiduda

    A tegnapi nyírségi guruk után, ma Hajdú-Bihar... A hónap hülyéje díj újabb jelöltjei:
    2 püspökladányi agytröszt úgy gondolta, hogy kirámolják az egyikük szomszédját. Halmozottan idióták voltak az elkövetők, mert nem vittek magukkal zseblámpát és nem volt áram alatt a ház. Annyi eszük nem volt, hogy átmenjenek haza (a szomszédba) elemlámpáért, ehelyett tüzet raktak a házon belül először, hogy lássák, mit akarnak ellopni, majd miután a házon kívülre vitték a szajrét, kinn is tüzet raktak. Ez már feltűnt a többi helyinek is,  akik kihívták a rendőrök. Mire a közeg kiért, már áthurcolták a szomszédba a szajrét (egyikőjük házába). Amint a rendőrök elfogták őket, nem is kellett hosszú nyomozást indítani... Tanulság: ha ki akarod rabolni a szomszédod, legalább elemlámpát vigyél!

    Csongrádból is találtam egy gyöngyszemet
    Sajnálatos baleset történt Csongrád mellett a főúton. Egy motoros hölgy szörnyet halt a helyszínen. Ez eddig sajnálatos. Viszont 2 helyi lakos nyilatkozott az üggyel kapcsolatban és az egyik száját ez a mondat hagyta el: "Elvette egy négy családos nő életét!" Az, hogy négy gyerekes nőre gondolt vagy négy családja volt tényleg nem derült ki, de akárhogy is nézzük az agytröszt mondata mindenképp nevetséges.

    reszeg_4_csalados.jpg

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr10013834946

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása