Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Május 17.

    2018. május 20. - csokiduda

    A mai nap végre, a politikai bla-bla lecsengése után előkerültek a gyöngyszemek. :)

     

    Kiskunhalas

    Egy férfi azzal az elképzeléssel próbált egy fűnyírót eltulajdonítani, hogy egy általa a helyszínre cipelt 10 kilós kővel bedobja a kirakatot, majd viszi a szajrét. Egy aprócska dologgal viszont nem számolt, hogy ütésálló a kirakat üvege és mint Odüsszeusz nyila, úgy lőtte vissza rá a követ a kirakat és mellkason találta. A faszinak annyi mákja volt eme zseniális rablásban, hogy mivel a lopás nem sikerült így csak károkozás miatt vették elő. 

     

    Budapest - Erzsébet tér

    Éjjel két rendőrhöz lépett oda egy férfi, aki angolul szólította meg őket és drogot próbált eladni a két civil ruhás fakabátnak. A férfi, aki maga is drogok hatása alatt állt, marihuánát és kokaint próbált a rendőrökre rásózni. Egy mázlija volt, hogy csak kis tétel kábítószert találtak nála, mivel a kokainos tasakokba nem drog, hanem valami fehér por volt. A sors fintora, hogy ez a csalás mentette meg az azonnali letartóztatástól. 

     

    Volgográd

    Novicsok nevű koktélt vett fel itallapjára egy foci vb-re készülő volgográdi csehó. Az ötlet elvileg egy brit turista fejéből pattant ki. Nemrégiben volt belőle komoly diplomáciai balhé, hogy egy angol-orosz kettős ügynököt novicsokkal mérgeztek meg Angliába. Az, hogy a vodka alapú koktél majd mennyire csábítja a brit drukkerek, nemsokára kiderül. 

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr1713966972

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása