Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • 6 dolog, amit Jennifer Lopez tanított nekünk!

    Vendégírás a Kultúregyszarvútól

    2018. július 24. - csokiduda

    Jennifer Lopez ma ünnepli 49. születésnapját. A Puerto Ricó-i származású, többszörös Grammy-díjas énekesnő már 20 éve van a zenei pályán és ma már a popszakma egyik legnagyobb neve. Úgy gondoltam ezen a jeles napon ideje hát számot vetni és megnézni, hogy a dalaiból mit is tanultam eddigi életem során, milyen tanulságokat is szűrtem le. Boldog születésnapot J.Lo, a számok neked szólnak! 

    jlo-4.jpg

    1. Élj teljes életet és élvezd azt!

    A Let's Get Loud című slágere az összes 90-es évek buli szíve és lelke. Latinos dallamok, pörgős ritmus - mindenki ismeri és szereti. Bár maga a szöveg nem túl bonyolult, mégis benne vagy egy olyan fokú életigenlés, amit kicsiny kis országunkban szerintem tanítani kéne!

    2. Mindegy hova születsz, ha van tehetséged és kitartásod!

    A Jenny From The Block című szám az énekesnő életéről szól - arról, hogy hogyan sikerült kitörnie, jobban mondva betörnie a kőkemény show business-be, illetve hogy ő ettől még ugyanaz a lány maradt. Ez a szám inspiráció lehet sok más tehetséges fiatal számára is.

    3. Ha egy kapcsolatban vannak is problémák, mindent helyre lehet hozni, ha dolgozunk rajta!

    A Get Right című igen sikeres nóta egyik fő üzenete, hogy ha akarjuk, akkor mindent rendbe tudunk hozni és az első nehézségnél nem szabad feladni. Ez szerintem egy  olyan tanulság, amit ma sokan elfelejtenek. A dolgok ritkán működnek maguktól, tenni is kell érte és akkor egyenesbe jön minden!

    4. A szerelmet nem drága ajándékokban mérik!

    A Love Don't Cost a Thing arra próbál rávilágítani, hogy a mai kapcsolatok nagyon elanyagiasodtak, de drága ajándékokkal nem lehet megvenni, ami igazán fontos - az odafigyelést és törődést! Persze néha egy-egy apróság jól esik az ember lelkének, de ez nem pótolja a tetteket és érzéseket!

    5. Kicsit kerekesebb vagy, mint a szupermodellek? Nem baj, szeresd magad, ahogy vagy!

    Hál' Istennek a világ kezd lassan ráébredni, hogy az emberek nem egyformák és ha valaki kicsit kerekebb, az kifejezetten dögös, nem szégyellnivaló dolog. J.Lo már elég régóta vállalja idomait, kifejezetten büszke rá. Amúgy egyre több ezt a gondolatot éltető dal szól a rádiókból, egyik ilyen az Iggy Azalea-val közös Booty című szám!

    6. A nők igazi férfiakra vágynak, nem kisfiúkra!

    Azt hiszem sok nő szívből egyetért az Ain't Your Mama összes betűjével. A kapcsolatok hajlamosak elcsúszni abba az irányba, hogy a pasik olyan törődésre, kiszolgálásra vágynak párjuktól, mint amit anyukájuktól kaptak gyerekként. Fiúk, tessék felnőni a párkapcsolatokhoz!

    Te mit tennél még a listára?

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr9814131547

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Ogre_ 2018.07.24. 19:51:32

    A kerek popsi rengeteget tud dobni egy nő népszerűségén!
  • süti beállítások módosítása