Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Kalandok a Homályban 8 - záró epizód

    Mindenki együtt

    2018. március 14. - csokiduda

    A nap közelített a végéhez. 23:00 volt és aki számított, már a Homályban tartott újra a homályba. A kis csapat terve az volt, hogy egy bizonyos ezreléket elérnek és az hátha segít mindenkinek majd megérteni, hogy mi történhetett előző éjjel. Egyben mind egyetértettek: nem  könnyű a megfejtés...az_emelkekre_szigoruan.jpg

    Leültek egy asztalhoz mind a hárman - Freya, Franciska és a "Ragyás" - és próbálták felgöngyölíteni a történetet. Franciska és Péter tisztalappal "újraindított" kapcsolata eléggé csipkelődős hangulatban indult - ők előző estéről  nyilván nem emlékeztek egymásra és az sem segített, hogy Péter a beszélgetés közben próbált Freyának udvarolni is, míg Franciska meg egyértelműen próbálta távol tartani tőle barátnőjét és gazdagon froclizta a fiút. Egy jó 10-12 perc meddő csevegés után rájöttek, hogy ez nem fog célra vezetni, így jobbnak látták tisztázni a félreértéseket, majd próbálták összerakni a történések kezdetét. Hármójuk közül Péter volt a legjózanabb előző este, úgyhogy magához ragadta a szót és elkezdte magyarázni az ő verzióját. franciska_figyel.jpgValamikor 11-kor érkezett előző nap is a Homályba. Ekkor már Freya és Franciska vadul táncolt az egyik asztalon. A lányok nem akarták elhinni, hogy ez tényleg így volt, de eszébe jutott Franciskának, hogy a cipő feltörte a lábát, valószínűleg mert tényleg táncoltak. De pont az asztalon? Hm.... Majd arra a következtetésre jutottak, hogy végül is ez a megfejtés szempontjából nem fontos. Haladtak tovább az eseményeken, amik még a Homályban történtek. Például, hogy Freya és Péter flörtölni kezdett, mire Franciska azt mondta Freyának, hogy inkább egy nővel kezd mint Péterrel és ezt demonstrálni is kezdte azonnal. Kiderült hát, hogy dacból keveredett Franciska leszboszi kalandba - a Homály törzsközönségének legnagyobb örömére. 

    csocsos_no.jpgKözben a diskurzusuk megcsapta rendőreink fülét is. Mulder és Caine a melegszendvicseik fölé görnyedve kezdtek el fülelni a visszatérő véres késre. Mivel ekkor már civilben voltak, a diákoknak nem tűnt fel a jelenlétük, ráadásul háttal is ültek nekik a szomszéd asztalnál. Így bár 24 órás szolgálat után még annyira sem vágott az agyuk (habár legtöbbször teljesen kipihenten sem), mint normális esetben, úgy döntöttek, hogy ezt az okfejtést akkor is végighallgatják. Hátha megoldódik a "véres kés" vagy a "Helga-ügy", habár Caine gondolatai kissé kezdtek elkalandozni a pultosnőt méregetve...

    "Nem könnyű így a haladás, hogy ilyen kevés az információjuk... meg az ezrelék!" - gondolták magukba a fiatalok. Kézenfekvőnek tűnt hát, hogy növeljék az alkoholbevitelt még egy kicsit. Ki is kértek két kör vodkát, de utána sem lettek okosabbak - bár Franciska emlékei visszatértek annyira, hogy kiderült, hogy ő azzal a nővel lelépett korábban, akivel előzőleg csókcsatát vívott és csak később az utcán találkoztak újra Freyával. Innen relatíve ő már megvolt, de a többi rejtély még mindig váratott magára. Ekkor villant be neki a Homályos szórólap a telefonszámmal. ukran.jpg"Mi lenne ha felhívnánk?" - vetette fel. A többiek győzködték, hogy nem kéne, mert csak 23 óra múlt. Meg nem sejtették, hogy a +380 vajon melyik ország hívószáma lehet. A google segítségét kérték és kiderült, hogy Ukrajna. Ez még adott egy kisebb csavart az elmélkedésüknek, de végül tárcsáztak - kerül, amibe kerül alapon -, csak oldódjon már meg a szituáció. Egy tök idegen férfi hang vette fel és miután Franciska beköszönt és elmondta, hogy egy szórólapon találta a számot, az idegen férfi azonnal kapcsolt és feltette az okos kérdését: "Megvan még a kés, amit adtam?"

    Franciska lefagyott... A férfi megismételte a kérdését még kétszer, mire a többiek erős bólogatására Franciska válaszolt a férfinek, hogy "meg". A férfi rögtön Franciska holléte felől érdeklődött és ő bevallotta, hogy a Homályban. Az idegen erre azt mondta a lánynak, hogy 15 perc és ott van, majd letette. Ezt az infót át is adta a társainak az ifjú lány, akiknél kezdett megtelni a gatya. Még csak képletesen igaz, de sok már nem hiányzott a ténylegeshez is. Péter egyből ki is kért egy Stroh-rumot, hogy bátorságot merítsen vagy inkább elveszítse eszméletét. Ezt igazából ő sem tudta biztosra.

    Mulder és Caine persze mindezt meghallotta és Mulder, mint önjelölt szuperhős készült arra, hogy szolgálatba helyezzék majd magukat a kellő pillanatban. Caine kicsit nógatta Muldert, hogy ejtsék a sztorit és inkább igyanak pár sört és menjenek aludni, de Mulder egyértelműen kijelentette, mint a magasabb rangú, hogy márpedig most semmi alkohol, mert ők itt még ma éjjel komoly akcióban lesznek és nem hívnak erősítést sem, mert vágyik a dicsőségre és az esetleges fizetésemelésre. Caine ezt meghallva tudta, hogy tényleg ez az ő útjuk, mivel a tartásdíjra elment a fizetése jelentős része és némi extra zseton nem ártott neki sem, no meg 1 új stráf sem a zubbonyra.

    Ahogy telt a 15 perc, a 3 diák egyre jobban kezdett bestresszelni, de felcsillant a remény: megérkezett Péter lakótársa, Krisztián, aki nagyon sokszor sztorizott arról, hogy ő több harcművészetben is ért el ilyen-olyan fokozatok, igaz annyit elhallgatott belőle, hogy nem az életben, hanem egy küzdősport játékban. krisztian_alszik.jpgEz most sem derült ki, mert ahogy belépett a csehóba és kikérte a piáját, mint aki jól végezte dolgát össze is omlott. A Homály kipipálva, a piája megvolt, mint aki jól végezte dolgát, gyors mélyálomba szenderült. Nyilván eldőlt mint a liszteszsák... A két rendőr és az egyik pultos nő tette fel az egyik székre, majd kulturáltan elaludt az asztalon. És hogy a Homályba ma is legyen csoda, természetesen a söre nem borult ki ezen művelet közben.Az alkohol ki nem borulása ilyen esetekben persze nem ritka esemény. A néphiedelem szerint a részegekre vigyáznak az "Égből", de többen szerintem már ráébredtek arra, hogy nem a részegekre vigyáznak, hanem a részegek piájára, hogy nehogy kárba vesszen és kiboruljon, mert ilyen esetekben a végtagok törnek azért gyakorta.  

    A kis intermezzo után vették észre hőseink Ivánt, akit már sokszor láttak a környéken ólálkodni. Freya fel is ismerte azonnal, az ukrán cigiárus kontaktjának, Vlagyimirnek a haverja. Helga időnként afférokba keveredett Vlagyimirrel, a tipikus se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, de sosem lehetett tudni, hogy épp melyik tart és meddig. Freya ezt fél mondatba közölte is a két társával, amíg a kétajtós szekrény méretű ukrán legény az asztalukhoz ért. Péter lélekben készült egy mindent elsöprő küzdelemre, habár egyenlőre Iván szándékát nem ismerték. Ekkor rájuk köszönt és leült hozzájuk. Nem vacakolt, egyből feltette a kérdést, hogy hol a kés?! Freya ragadta magához a szót, aki nagyon jól tudta közgázos vénája miatt, hogy ingyen semmi sincs és egyből visszakérdezett: infót a késről akkor kapsz, ha te is elmondod először, amit tudsz! Iván egy kissé furán nézett a lányra, hogy a saját késéért miért kellene neki bármi infót adnia, de belement a játékba. 

    Iván bele is kezdett a történetbe. Az úgy történt egy napja, hogy Vlagyimirral disznót vágtak a panel 10-ediken. A szituáció a következő volt: amikor épp a malac bal hátsó sonkáját választották le a testről, Helga meglökte Vlagyimirt véletlen, akinek a kezébe megcsúszott a kés és beleállította Iván tenyerébe azt. sapka_legyen_rajtad.jpgMutatta is a kezét egyből, hogy van rajta egy szép nagy kötés. Nyilván gyors bedobták az állatot egy kád hideg vízbe, hogy ne romoljon meg és siettek az ügyeletre, de mivel Iván pontosan tudta, hogy milyen sztereotípiák vannak az ukránokkal szemben ( mondjuk az ő esetében nem teljesen oktalanul) ezért kihúzták a kést a kezéből a kórházzal szomszédos utcában. Mivel ez nem akármilyen kés volt, eldobni szimplán nem lehetett, tanakodni kezdtek, hogy mit tegyenek vele, amikor feltűnt Franciska, Freya és egy ismeretlen nő dülöngélve és az volt a legjobb ötletük, hogy a kezükbe adják a kést, hogy őrizzék meg mindenképp nekik. Egy cetlire még fel is írták Iván számát, amit Franciska rakott el, a kést pedig Freya. Mint kiderült, ez egy készletbe tartozó Lenin márkájú kés, amit még Iván kapott dédanyjától és ezért nagyon fontos volt számára. Innen a kés további sztoriját már tudjuk, Ivánt pedig ellátták a kórházba és amint lehetett le is lépett, mert nem akart több milliós kórházi számlát kapni, mivel TB-t természetesen nem fizetett Magyarországon... Habár ha jobban belegondolunk, otthon sem.

    "Na állj meg a hantázásba Iván!" - szólalt meg Freya. "Ha ez mind igaz, hol van Helga?!" - folytatta. no_leszijazva.jpgIván némi fejcsóválás után válaszolt: "A drága lakótársnőd egy kicsit többet ivott a kelleténél a vágás látványa után és úgy gondolta, hogy túlstresszelte magát és el akart menni Svédországba először "volvo-tenyésztőnek"..." Majd miután Iván elmondta neki, hogy az egy autómárka, akkor pedig hermelin-tenyésztőnek. Jobbnak látta a két ukrán, hogyha inkább adnak neki egy Xanaxot és leszíjazzák pár órára még kitisztul a feje és lenyugszik, mintha miután szétverné a lakásuk, majd elindulna Svédországba. Aztán ki tudja, hogy találnának újra a nyomára. Mondhatni a sztorit összeállt...

    A két rendőr mindezt végighallgatta, közben természetesen" hüledeztek, hogy lemaradtak a plecsnikről és az extra zsebpénzről, de ettől még Mulder mindenképp úgy érezte, hogy szolgálatba kell helyeznie magát egy hőstett erejéig. rendor.jpgEz itt egy rablótámadás! Oh elnézést, összekevertem a szövegeim... Szóval rendőrség, senki se mozduljon, kezeket az asztalok fölé! Szóval hol az a Helga?" Folytatni a dumáját már nem tudta, mert egy vékony női hang mögüle azt mondta, hogy "Itt". Vlagyimir érkezett meg időközben Helgával, csak nekik még indulás előtt volt egy halasztást nem tűrő szexuális tevékenységük és csak utána indultak Iván után. 

    Nos így zárult le végül a kaland, de mivel Freya, Franciska és Péter már igen jól beittak megint és a többiek is hasonló szándékkal érkeztek, ki tudja, hogy holnap majd megint mire ébrednek... 

     

     

    Köszönöm mindenkinek, aki végigolvasta első ilyen jellegű "művem". 

     

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon:

     

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

     

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    És már twitteren is:

    https://twitter.com/csokiduda

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr1413737182

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása