Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Jumanji - mikor a konzol beszippant

    2018. január 20. - csokiduda

    Hollywoodban jól bevett szokás lett az elmúlt években korábbi, fénykorában kimondottan sikeres történetekhez újra visszanyúlni.  Gondoljatok csak bele: a Jurassic Park, King Kong, Baywatch és még sorolhatnánk. Ezeknek a filmeknek egyik következő gyöngyszeme a Jumanji újraértelmezése.

    jumanji_dwayne_bajusz_vizjel.jpg

    Az alaptörténeten nem csavartak sokat a forgatókönyvírók: fiatalok  játsszák, a szereplőknek végig kell jutni, ahhoz hogy visszatérhessenek régi életükhöz. Annyi, hogy a társasjáték most kazettás Nintendo és itt nem Jumanji jön el hozzánk, hanem a szereplők kerülnek át a dzsungelbe. Illetve a kalandfilm eltolódik a vígjáték irányába.

    jumanji-family_komoly_vizjel.jpg

    Dióhéjban a történések: egy csapat kamasz - tipikus amerikai kiosztás: az insta-csaj, a focicsapat királya, a geek srác és a jó tanuló lány - büntibe kerül és a suli alagsorának takarítása közben megtaláljak az új hullámos Jumanjit, ami magába szippantja őket és a túlélés a tét. Jellemfejlődések egész sora megy végbe: a szép lány túrázni indul, a geek fiú bátorságot merít, a jó tanuló lány bevállalósabb lesz, a focista meg kibékül a legjobb barátjával. Happy End. 

    jumanji_bolonc_vizjel.jpg

    Attól függetlenül, hogy a történet elég kiszámítható és meglepő csavaroktól mentes, szórakoztató egész estés mozi lett. A színészek visszaadják, amit a karaktereik minimális jellemrajza megkövetel. Dwayne Johnson isteni a szerepben, a Baywatch után nem meglepő, hogy ebbe a könnyű vígjátékba is beválogatták. Jack Black és Kevin Hart hozzák a színvonalat. Karen Gillen egy kicsit gyengusz, de összhatásban elmegy. A poénok ülnek, a közönség nevet. Senkinek sem kell túl sokat gondolkodnia.

    A zene és az effektek össze vannak rakva, erre nem lehet panasz. Valahogy mégsem jön a varázslat. Egyszeri megnézésre alkalmas, de ennyi.

    Értékelés:

    rating_2_from_5.png

    Oszd meg és duhajkodj!

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr4913590115

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása