Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • Halálos iramban bárhol és bármikor. "A haj még mindig tart!" (főleg mert nincs)

    2018. január 25. - csokiduda

    Amikor a bro-ság átcsap egy nagy bro-kiságba...

    Szóval ami mindenképp kell a sorozat 8-ik részébe, az több nagydarab kopasz ember, egy Dom (Vin Diesel, már a neve is üzemanyagra emlékeztet), aki mint egy don, a család fontosságáról, a mindent körüllengő barátságról szónokol. Én már a hetedik résztől is konkrétan azt vártam, hogy ezt a barátságot már csak akkor lehet felülmúlni, ha kiderül, hogy Dom és Hobbs már annyira barátok, ami már nem bro-ság, hanem homoszexualitás. Ezzel az ötlettel még lehetne egy szinttel tovább süllyeszteni a film mítoszát (és elnézést a homoszexuálisoktól, nem homofób vagyok, csak unom már nagyon ezt a klisét). Ettől függetlenül én már várom, hogy Dolph Lundgren és Harrison Ford is beugrik a filmbe, persze csontkopaszon. Semmi gondom a kopaszokkal sem - én is rendszerint fésülködöm nullás géppel -, csak némileg a kreativitás elkopott a harmadik rész végén.

    fast_furios_kopasz_vizjel.jpg

    Persze a cselekmény most is sok autókázás, lövöldözés, bro-ság és szentbeszéd. Azon már Dom szereplőtársai sem lepődnek meg, hogy Dom kicsit átkacsint a rossz oldalra és azon sem, hogy ebbe a részben, hogy Szibériába megy a hajsza a jégen és a havon. A következő rész már nem tudom hogy fogja tudni ezt überelni, de valószínű vagy a Holdon vagy egy aszteroidán megy majd a hajsza, mert egy gonosz, mindenre elszánt terrorista oda telepít nukleráis arzenált. Dom meg majd betol valami tuti dumát, mint például "A család az a Holdon is család."

    vin_diesel_hold_vizjel.jpg

    A film végén persze megint megvan az összeborulás és mivel útközben Domnak gyermeke születik, akit akkor adnak először a karjaiba, az övé a megtiszteltetés, hogy elnevezze a gyermeket. És itt jön az a rész, ahol majd mindenki térdre rogyik, hogy ennél komolyabb bro-ságot már el sem lehet képzelni. Dom volt színésztársa (aki életét vesztette 2013-ban) Paul Walker 'Halálos iramban' karakterneve után, Briannek nevezi el. Ez volt az a rész, amikor úgy éreztem, hogy rohadt nagy mázli, hogy vége a filmnek, mert ha ezt a 10-ik percbe dobják be, akkor ott álltam volna fel és sétálok ki a teremből.

    crying_giph.gif

    Spoilerezni ennél többet nem szeretnék, mert nézhető a film, de csak egyszer. Az autós és az akciójelenetek használhatók, a szokásos akciófilm részeket hozza, amit az ember egy csütörtök este akar kapni egy filmtől, amikor már fáradt a munkától. Gondolkodni még véletlen sem kell a "hihetetlen" fordulatok közben, tehát szivacs szintre fáradt aggyal még élvezhető is. Vin Diesel és Dwayne Johnson elviszi a hátán a filmet annyira, hogy ne legyen totális bukás. Így nem ZS+++ kategóriát képvisel, csak ZS-t. Akit még ki tudok emelni a filmbeli alakításáért az Statham, aki a film poénjait megfelelő színészi játékkal fel tudja építeni és itt-ott tényleg jót mulatunk rajta.

    fast-and-furious_matchbox_vizjel.jpg

    A legvérmesebb rajongóktól szeretnék bro-csánatot kérni a kritikáért, de nagyon kikívánkozott. Az első néhány részhez képest ez egy jó nagy adag csokidudás nyáltenger. Lehet ha nincs az első pár epizód, erre is azt mondaná az ember, hogy egy 10-es skálán 8-as, de így nálam a 4-et is alig üti meg erős jóindulattal. A szokásos Csokiduda-skálán pedig 5-ből 2-es osztályzatot tudok neki adni, de csak azért, mert az 1 csokidudát az Alientampon és a Sharkorado és hasonló hiper-zs kategória alkotja. Igaz hozzá teszem, hogy nemrég szembesültem egy teljesen új kategóriával, ami még a ZS-t is felül tudja múlni. Azt pedig az új Baywatch film jelenti, ami nálam a B-ZS kategóriát képviseli (a névadó B a Baywatchból nyilván). De erről majd egy következő irományba. Csak remélni merem, hogy vagy találnak ki pár használható dolgot a sorozathoz vagy nem csinálnak több részt, mert nem kéne meggyalázni az első hármat ennél jobban. 

    Olvass róla a mafabon is: klikk!

    Értékelés:

    rating_2_from_5.png

    Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a blog követhető a facebookon és az instagramon is:

    https://www.facebook.com/csokiduda.blogja/

    https://www.instagram.com/csokiduda.official/

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr9713603335

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása