Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Összefüggések, amikre eddig nem gondoltál!

Csokiduda Blogja

  • 04.20-24.

    2018. április 24. - csokiduda

    A kórházi szarkák

    Két teenager évei végén járó fiatal jónak gondolta, hogy belógnak egy kórházba és kifosztják a betegek és nővérek személyes tárgyait. Az ötlet nem volt hosszú életű, mert hamar lebuktak a lopott értéktárgyakkal, de amit vasra verve nyilatkozott egyik az nem volt hétköznapos. Idézem: "Úgy volt ahogy! Nem úgy máshogy. Ahogy ők mondták, máshogy volt. Érti?" Nos ez nagyban megmagyarázza azt, hogy vajon miért süllyedtek addig, hogy egy kórházba a betegek holmijait lopják el. 

    A pocsaji önkényúr

    A pocsaji polgármester önkényes alapon csinált egy kecskefarmot. Nevéhez hű maradt, mert az Urat Kecskés Gyulának hívjákk. Viszont ehhez engedélyeket nem szerzett be, ezért 26 millió forintra bírságolták a falut. Gyanús fejébe szállt a hatalom a 2642 főt számláló birodalmában a nagyközség polgármesterének. A híradó természetesen most is megszólaltatott egy "hiteles helyi lakost", aki szó szerint ezt a nyilatkozatot tette:

    alkoholista_nem_tudok_mit_mondani.jpg

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://csokiduda.blog.hu/api/trackback/id/tr4813853182

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása